STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα: «Κλείδωσε» ακόμα μια αποχώρηση!

Δεν θα κληθεί να μιλήσει για ανανέωση ο Γερμανός μεσοεπιθετικός!
ΠΑΣ Γιάννινα: «Κλείδωσε» ακόμα μια αποχώρηση!

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα θα αποτελέσει, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime και ο Γιαν Σνάιντερ!

Πρόσωπο των ημερών ο Γιάν Σνάιντερ. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός πέτυχε το νικητήριο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το τέταρτο με τη φανέλα του «Άγιαξ» και το πρώτο εντός έδρας, έχοντας σκοράρει και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», έχοντας ισοφαρίσει σε 2-2, το νικητήριο γκολ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και στο 5-0 επί του Άρη στο «Βικελίδης».

Ο Σνάιντερ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ήδη το Sportime είχε αναλύσει την κατάσταση με τον Γερμανό και την επόμενη μέρα.

Θέση στην κορυφή της επίθεσης με Κόντε, Περέα (ή χωρίς) δεν κερδίζει ο Γερμανός. Ούτε στα εξτρέμ, στη μοναδική θέση που ίσως «πονάει» ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ ο Σνάιντερ δεν θα κληθεί να μιλήσει για ανανέωση του συμβολαίου του και μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΣ Γιάννινα θα αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική «στέγη», μαζί με αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές.

Το Sportime είχε αποκαλύψει οτι οι αποχωρήσεις είναι πολύ πιθανό να πιάσουν διψήφιο αριθμό. Ήδη έχουμε φτάσει τους εννιά. Σάλιακας, Πίρσμαν, Λοντίγκιν, Σιόντης, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Στάνκο, Μπρένερ, Σνάιντερ. Αν πουληθει και ο Περέα, συμπληρώθηκε η 10άδα.

Κενά που δεδομενα θα καλυφθούν την μεταγραφική περίοδο. Ο οικογένεια Χριστοβασίλη, σε συνεργασία με τον προπονητή, Ηρακλή Μεταξά, εξετάζουν ήδη μεταγραφικούς στόχους. Το Sportime έχει αποκαλύψει αρκετούς παίκτες που είτε ενδιαφέρουν, είτε έχουν προταθεί (Κότσαρης, Παμλίδης, Κιάκος, Κρεσπί, Μπαϊροβιτς, Στεργιάκης).

Mε ορισμένους υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία, η οποία θα επισημοποιηθεί μετά το τέλος των play off, όταν και θα πέσουν οι πρώτες υπογραφές.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: «Κλείδωσε» ακόμα μια αποχώρηση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!