ΑΡΗΣΤΟΣ

ΑΡΗΣτος: Κάποιους «πόνεσε» όσα πέτυχε ο Άρης – Τα καλύτερα έρχονται!

Ο ΑΡΗΣτος bloggαρει για την δικαίωση του Άρη από την UEFA, αλλά και το μέλλον που αναμένεται... δυναμικό.
ΑΡΗΣτος: Κάποιους «πόνεσε» όσα πέτυχε ο Άρης – Τα καλύτερα έρχονται!

ΑΡΗΣτος: Μία η υπόθεση Λάσκοφ, μία η υπόθεση Ντουρμισάι, τώρα η ένσταση για την αδειοδότηση για την ευρωπαϊκή συμμετοχή του ΑΡΗ, σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση! Το τι είναι; Πολλά μπορούν να ειπωθούν και να γραφτούν!

Είναι εμπάθεια , κόμπλεξ, κινήσεις απελπισίας, κανείς δεν μπορεί να μπει στα διεστραμμένα μυαλά αυτών των σκοτεινών τύπων που δρουν στο βρώμικο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου κι όχι μόνο εδώ και δεκαετίες! Και όχι μόνο δρουν αλλά κατά μεγάλο ποσοστό δυστυχώς διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα απ’ τα πιο αναξιόπιστα πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Για μια ακόμη φορά ο ΑΡΗΣ δικαιώθηκε απ’ την UEFA αφού ήταν απόλυτα νόμιμος και είχε καταθέσει πλήρη φάκελο. Έγινε δηλαδή, κάτι που ήταν αναμενόμενο χωρίς καμία αμφιβολία και ανησυχία στον οργανισμό ΑΡΗ αφού καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται.

Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά πόσο “πόνεσε” κάποιους η πετυχημένη πορεία του ΆΡΗ στο πρωτάθλημα και ειδικά η εντυπωσιακή αντεπίθεση του στους τελευταίους αγώνες των πλέι-οφ κερδίζοντας εκτός έδρας για μια ακόμη φορά τον ΠΑΟΚ και εντός την ΑΕΚ με μια ανατροπή που θα μείνει πλέον στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ΑΡΗΣ είναι για 4η συνεχόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αφήνοντας έξω απ’ αυτές πέρσι τον Παναθηναϊκό και φέτος την ΑΕΚ, τους οποίους έχει δύο σερί σεζόν από κάτω του στη βαθμολογία!

Μάλλον αυτό έχει ενοχλήσει πάρα πολύ κάποιους που αλλιώς τα περίμεναν αλλιώς όμως τους ήρθαν!

Επίσης το χειρότερο για αυτούς είναι ότι το ξέρουν πλέον ότι αυτό που έγινε δεν έγινε τυχαία και θα συνεχίσει να γίνεται και στο μέλλον αφού κάθε χρόνο ο Θεός του πολέμου γίνεται ακόμη πιο ισχυρός ακόμη πιο οργανωμένος σε όλα τα επίπεδα. Το θετικό γι’ αυτούς είναι ότι από τη νέα σεζόν η Ελλάδα θα βγάζει 5 ομάδες στην Ευρώπη.

Το θέμα πάλι θα είναι ποιος θα βγει Τσάμπιονς λιγκ ποιος Γιουρόπα λιγκ και ποιος Κόνφερενς!

Ο ΑΡΗΣ λοιπόν δίκαια παλικαρίσια κέρδισε όπως κάνει πάντα άλλωστε στο γήπεδο αυτό που του άξιζε! Κυρίως κέρδισε τον σεβασμό και την αναγνώριση όλης της φίλαθλης Ελλάδας όπως το έκανε σε όλη του την ιστορία γιατί αυτό είναι στο dna του ενδόξου συλλόγου της Μακεδονίας!

Απ’ την άλλη ξεφτιλίστηκαν για μια ακόμη φορά αυτοί που έτσι κι αλλιώς ήταν γνωστοί στην φίλαθλη Ελλάδα για την παρασκηνιακή τους δράση.

Κάποια στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να “ξεβράσει” αυτά τα “απόβλητα” για να προχωρήσει και να φτάσει έστω σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο και να μπει επιτέλους στο ποδοσφαιρικό ευρωπαϊκό “κάδρο”!

Πλέον ο ΆΡΗΣ μπορεί χωρίς να τον απασχολούν “τοξικά” θέματα, να σχεδιάσει με την άνεση του την ομάδα της ερχόμενης σεζόν μιας ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν σε Ευρώπη και Ελλάδα. Σε πρώτο χρόνο είναι οι αποδεσμεύσεις και οι ανανεώσεις και στη συνέχεια οι μεταγραφές που πρέπει να είναι πετυχημένες για να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

Η τρίτη θέση που τερματίζει ο ΑΡΗΣ τις δυο τελευταίες σεζόν δεν θα είναι αρκετή για να θεωρηθεί πετυχημένη και η νέα σεζόν. Ο ΑΡΗΣ και πρέπει και κυρίως μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω! Κι όσο και να τον πολεμήσουν αυτός στο τέλος θα είναι ο νικητής, αφού αυτός είναι Θεός του πολέμου άλλωστε!

—Μετά από δύο χρόνια ο ΑΡΗΣτος κλείνει το κύκλο του στο sportime!

Ευχαριστώ το sportime που με φιλοξένησε χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα και κυρίως ευχαριστώ όλους εσάς τους χιλιάδες αναγνώστες, οπαδούς όλων των ομάδων, κυρίως όμως του ΑΡΗ, που με διαβάζατε αυτά τα δύο χρόνια.

Με τιμή

ΑΡΗΣτος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΡΗΣτος: Κάποιους «πόνεσε» όσα πέτυχε ο Άρης – Τα καλύτερα έρχονται!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.