ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρινάκης νέος πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ! Και όποιος κατάλαβε!

Ο Μαρινάκης νέος πρόεδρος της Λίγκας και… αντιπρόεδρος της ΕΠΟ απέναντι στον Μπαλτάκο!
Μαρινάκης νέος πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ! Και όποιος κατάλαβε!

Super League: Και το παιχνίδι χοντραίνει! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να κατέβει για πρόεδρος της Λίγκας και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου αποσύρεται!

Αλλάζουν τα δεδομένα στις εκλογές της Super League! O Πανουργιάς Παπαϊωάννου ο οποίος εμφανιζόταν ως μοναδικός υποψήφιος για την προεδρική καρέκλα, τελικά δεν θα θέσει καν υποψηφιότητα!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να κατέβει για πρόεδρος και είναι και ο μοναδικός υποψήφιος, αφού ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, αν και αρχικά έλεγε δημόσια ότι δεν αποσύρει την υποψηφιότητα, βλέπει πλεον πως τα… κουκιά δεν του βγαίνουν. Oι επτά ΠΑΕ που τον στήριζαν και έδειχναν «μπετόν» τελικά έγινε πέντε και αυτές με το… ζόρι!

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, φαίνεται ξεκάθαρα πλέον, μετά και τα τελευταία exit polls,λίγο πριν την κάλπη, ότι έχει το 50+1%.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ήταν πρόεδρος του συνεταιρισμού και πριν από 10 περίπου χρόνια, με την εκλογή του, είναι και εξ οφίτσιο αντιπρόεδρος στην ΕΠΟ.

«Πόλεμος» στο Πάρκο!

Και από την εκλογή του και μετά, θα αρχίσουν τα… ωραία! Η κόντρα με τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο, γνωστή. Η ΕΠΟ ήταν εκείνη που «έκοψε» το τριετές συμβόλαιο των «ερυθρολεύκων» με την Cosmote, για λόγους κεντρικής διαχείρισης, ενώ ο Μπαλτάκος είναι εκείνος που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρινάκης νέος πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ! Και όποιος κατάλαβε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!