ΤΕΝΙΣ

Μαρία Σάκκαρη: Έτοιμη να περάσει το εμπόδιο της Τόμοβα – Πότε παίζουν σήμερα

Στη μάχη για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon ρίχνεται σήμερα η Μαρία Σάκκαρη.
Μαρία Σάκκαρη: Έτοιμη να περάσει το εμπόδιο της Τόμοβα – Πότε παίζουν σήμερα

Η Μαρία Σάκκαρη αγωνίζεται σήμερα το βράδυ κόντρα στην Βικτόρια Τόμοβα για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon με την Ελληνίδα τενίστρια να θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στον αγώνα τους.

Στο νούμερο 112 της κατάταξης της WTA η 27χρονη Βουλγάρα σε επίπεδο Grand Slam δεν έχει σημειώσει στην καριέρα της μεγαλύτερη επιτυχία από την επίτευξη του δεύτερου γύρου στο Wimbledon το 2018.

Η Τόμοβα πέρασε δύσκολα στον πρώτο γύρο τη Saville με σκορ 7-5, 3-6, 7-5 και ελπίζει στην παράδοση καθώς στη μοναδική της αναμέτρηση κόντρα στη Μαρία την έχει κερδίσει με 2-1 σετ. Ο παραπάνω αγώνας βέβαια έγινε το μακρινό 2016 και ήταν επιπέδου ITF.

Αντίθετα η Μαρία Σάκκαρη προέρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση και εύκολη νίκη κόντρα στην Ζόι Χάιβς το εμπόδιο της οποίας ξεπέρασε σε μόλις 78 λεπτά (6-1, 6-4).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, νούμερο 5 του γυναικείου ταμπλό, έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση και έπαιξε με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Να θυμίσουμε εξάλλου ότι παρά τα κάποια αρνητικά αποτελέσματα τα ποσοστά της Σάκκαρη είναι καλύτερα φέτος από τι πέρσι.

Το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει σημειώσει ποτέ η Μαρία Σάκκαρη στο Wimbledon είναι η επίτευξη του 3ου γύρου δύο φορές (2017, 2019) σε μια επιφάνεια που αν και όχι η καλύτερή της συνεχώς βελτιώνεται.

Ο αγώνας Σάκκαρη – Τόμοβα θα κλείσει το πρόγραμμα στο no.1 Court απόψε και η ώρα έναρξής του εξαρτάται από την έκβαση των προηγούμενων παιχνιδιών. Υπολογίζεται ωστόσο ότι θα ξεκινήσει περίπου στις 19:00 με 20:00 το απόγευμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του No.1 Court σήμερα:

Jule Niemeier vs Anett Kontaveit [2] (ο αγώνας ξεκινάει στις 15:00)

Karolina Pliskova [6] vs Tereza Martincova (συνέχιση από το 7-6, 5-5)

Cameron Norrie [9] vs Jaume Munar

Maria Sakkari [5] vs Viktorija Tomova

Τζόκοβιτς: Τον πήρε στην πλάκα ο γιος του Στέφαν – Δε φαντάζεστε τι του είπε στην κάμερα!

Ολυμπιακός: Να δει πρώτα τα λεφτά για τον Ονιεκούρου – Με αυτήν την ομάδα λένε οι Τούρκοι πως συμφώνησε

Αυτά ισχύουν για τον Βεζένκοφ και το NBA

Survivor – Βρισηίδα: Ο Σπύρος είναι μια ευκαιρία για ένα νέο μέλλον!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρία Σάκκαρη: Έτοιμη να περάσει το εμπόδιο της Τόμοβα – Πότε παίζουν σήμερα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις