ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός για Πασχαλάκη, ο υπερηχητικός Καμάτσο και το κόλπο με Πινέδα

Νέες αποκαλύψεις από τη στήλη «Παρασκήνια» του Sportime! Ο Ολυμπιακός «καραδοκεί» για Πασχαλάκη, ενώ Αρης και ΑΕΚ έκαναν γερά deals για Καμάτσο και Πινέδα αντίστοιχα.
Ολυμπιακός για Πασχαλάκη, ο υπερηχητικός Καμάτσο και το κόλπο με Πινέδα

Και αυτό το Σάββατο (16/7/2022) η στήλη Παρασκήνια του e-sportime είναι μαζί σας για να σας βάλει στα «ενδότερα» των ομάδων της Super League και όχι μόνο. Ολυμπιακός και Πασχαλάκης και από εκεί και πέρα ο Καμάτσο του Άρη και ο Πινέδα της ΑΕΚ είναι στην κορυφή των αποκαλύψεων.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μεγάλωσε, αλλά ο Ολυμπιακός δεν ξέρει τι κάνει (ακόμα) με το συγκεκριμένο project. Σαν να μην έφτανε αυτό, η ομάδα του Πειραιά έχει δώσει mandate για έμπειρο γκολκίπερ και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ακόμα ελεύθερος.

Ο πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ αλλιώς τα περίμενε από Ανατολή μεριά και αλλιώς του έχουν έρθει. Συνάμα έχει αρχίσει και ο ίδιος να κάνει βήματα προς τα πίσω στη σκέψη του να μετακομίσει προς τη Τζέντα. Ειχε βρεθεί πάντως πολύ κοντά και σας είχαμε ενημερώσει πως απέμενε μόνο ένα πράγματα για να γίνει Άραβας ο Πασχαλάκης. Είναι και το οριστικό «αντίο» στην Εθνική Ελλάδας σε μια τέτοια περίπτωση. Ας μην το ξεχνάμε.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, ξέρει πως ο Πασχαλάκης ταιριάζει στο προφίλ του τερματοφύλακα που ψάχνει και καραδοκεί…. Αναλυτικότερα για το θέμα στη στήλη Παρασκήνια την οποία μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη στο λινκ στο τέλος του κειμένου.

Πάμε τώρα στην ΑΕΚ και τον Ορμπελίν Πινέδα. Η Ένωση πάλεψε όσο καμία άλλη τη μεταγραφή του Μεξκανού και το χαμόγελο του Αλμέιδα όταν τον είδα στην Ολλανδία τα λέει όλα. Το Sportime σας είχε παραθέσει όλες τις εξελίξεις για τη μεταγραφή του Πινέδα στην ΑΕΚ.

To deal για τον 26χρονο επιτελικό πάντως δεν θα γινόταν αν η Ένωση δεν έκανε συγκεκριμένα πράγματα τα οποία αποκαλύπτει η στήλη «Παρασκήνια» και μπορείτε να τη διαβάσετε παρακάτω. Από τη στιγμή που ο Αλμέιδα πάντως θεωρούσε κομβικό παίκτη τον Μεξικάνο για τα αγωνιστικά του πλάνα οι ιθύνοντες των κιτρινόμαυρων δεν θα μπορούσαν να του χαλάσουν του χατίρι.

Και κλείνουμε με τον Καμάτσο του Άρη που είναι άλλη κλάση και έχει ήδη… μαγέψει άπαντες στις τάξεις του Θεού του πολέμου. Άλλωστε μα πρώτη γερή γεύση από τον Πορτογάλο εξτρέμ πήραμε στο δυνατό φιλικό με τον Ολυμπιακό όταν έκανε άνω κάτω την ερυθρόλευκη άμυνα και σκόραρε μάλιστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ρύσιο δεν πιστεύουν όσα βλέπουν από τον νεαρό. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής με το καλημέρα… κάνει παπάδες στις προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων».

Ψαγμένη κίνηση από πλευράς Άρη ο Καμάτσο, επιβεβαίωση του Sportime και την πιστώνεται ο Μπούργος και παρακάτω στη στήλη παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το deal της ΠΑΕ Άρης με τη Σπόρτινγκ για τον δανεισμό του, με τον Καρυπίδη να κάνει κίνηση ματ πάντως.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός για Πασχαλάκη, ο υπερηχητικός Καμάτσο και το κόλπο με Πινέδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.