MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Έτσι έγιναν ζευγάρι – Τι λένε οι δύο ερωτευμένοι πρωταγωνιστές της σειράς

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz αυτό το διάστημα.
Η Γη της Ελιάς: Έτσι έγιναν ζευγάρι – Τι λένε οι δύο ερωτευμένοι πρωταγωνιστές της σειράς

H Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του Mega «Η γη της ελιάς» και παρά τα όσα έχουν γίνει μεταξύ των δύο ρόλων τους στη πλοκή της σειράς οι δυο τους φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η Μυρτάλη και ο Αλέξης, οι δύο χαρακτήρες που υποδύονται αντίστοιχα οι δυο τους έχουν βεβαρημένο ιστορικό με την αρρωστημένη αγάπη να συγκλονίζει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Αλέξης την ερωτεύεται παράφορα και η ασταθής ψυχολογία του τον οδηγούν στα άκρα μαζί της. Έχει σκοτώσει για αυτήν και δε φαίνεται να διστάζει να το ξανακάνει στο μέλλον.

Η Μυρτάλη από την άλλη προσπαθεί να φύγει όσο γίνεται μακριά του όμως σε μια ανατροπή που είδαμε στο τέλος του πρώτου κύκλου, ερωτεύεται τον άνθρωπο που κάποτε ήταν ο απαγωγέας της.

Αυτά όμως γίνονται βάση σεναρίου, γιατί στη πραγματική ζωή οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους μήνες τώρα κρατώντας όμως χαμηλό προφίλ.

Η γη της ελιάς: Το φλερτ στα γυρίσματα και οι διακοπές μαζί

Οι δυο τους λέγεται πως ξεκίνησαν να φλερτάρουν από πολύ νωρίς σχεδόν από τα πρώτα γυρίσματα. Ωστόσο έκρυβαν για καιρό τη σχέση τους την οποία δεν ήθελαν να φέρουν στα φώτα της δημοσιότητας.

Μόνο λίγοι στενοί φίλοι και συγγενείς γνώριζαν για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους με το φλερτ τους να ακολουθεί ο κεραυνοβόλος έρωτας και η σχέση.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς μάλιστα, οι δυο τους βρίσκονται μαζί για διακοπές στις Σπέτσες μαζί με φίλες και συνεργάτες.

Πριν λίγες μέρες ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είχε τα γενέθλιά του και η αγαπημένη του παρέα με τις συμπρωταγωνίστριές της του έκαναν έκπληξη με τούρτα η οποία έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Ειδήσεις τώρα

Η γη της ελιάς: Η Ελπίδα ανατρέπει τα πάντα στη ζωή της Αθηνάς 

Η γη της ελιάς: Η Ευτυχία ομολογεί στον Κουράκο τον φόνο του Ανέστη – Αυτό είναι το μέλλον της

Σασμός: Η Άσπα καρφώνει στην αστυνομία το κρησφύγετο του Κώστα 

Η Ιωάννα Τούνη, το Gender Reveal και οι 1 εκατ. followers (για να μην ξεχνιόμαστε)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Γη της Ελιάς: Έτσι έγιναν ζευγάρι – Τι λένε οι δύο ερωτευμένοι πρωταγωνιστές της σειράς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα