ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

e-Sportime (21/8): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Δείτε Super League εσείς

e-Sportime (21/8): Το πρωτοσέλιδο του κυριακάτικου Sportime είναι αφιερωμένο στα δύο χρυσά κορίτσια του ελληνικού στίβου που έγραψαν ιστορία
e-Sportime (21/8): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Δείτε Super League εσείς

e-Sportime (21/8): Ελίνα Τζένγκο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου.

Το πρωτοσέλιδο του Sportime είναι αφιερωμένο στα δύο χρυσά κορίτσια του ελληνικού στίβου που μας χάρισαν μια ακόμα ιστορική μέρα για τα ελληνικά χρώματα.

Η Ελίνα Τζένγκο είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό. Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 20 της χρόνια, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εντυπωσιακή και με βολή στα 65,81μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ και πανελλήνιο ρεκόρ Κ23.

Λίγο νωρίτερα, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είχε γράψει ιστορία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο με το χρυσό μετάλλιο στα 20χλμ. βάδην, λίγα 24ωρα μετά το χρυσό και στα 35χλμ. βάδην.

Την ίδια ώρα, η Super League εκκινούσε με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να κάνουν πρεμιέρα με νίκες.

Μαζί μας και το stime.gr, όπου μπορείτε να αγοράσετε εκπληκτικές πετσέτες για την παραλία και το γυμναστήριο σε διάφορα χρώματα.

e-Sportime (21/8): Το αδιέξοδο με Κουρμπέλη, ο αγαπητός Κορμπεράν και ο περιζήτητος Δουβίκας

Όπως κάθε Σαββατοκύριακο, η Στήλη των Παρασκηνίων είναι μαζί σας με τα πιο «καυτά» νέα στο εσωτερικό των ομάδων.

Τι θα γίνει με τον Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό; Τι έχει κάνει ο Κορμπεράν και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων στο Ρέντη; Ποια ομάδα άπλωσε τα δίχτυα της για τον Δουβίκα;

Επίσης, διαβάστε τι έκαναν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις πρεμιέρες τους.

Όλα αυτά και όχι μόνο θα τα βρείτε στην ηλεκτρονική έκδοση.

Παρέα μας και η BENOSTAN με τη μεγάλη συλλογή προϊόντων περιποίησης για τη γυναίκα και το παιδί με βάση το ελαιόλαδο. Μαζί και η VICAN με προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια, όπως και ο μουσικός Οργανισμός OGDOO.

Στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, σας περιμένουν και τα πιο σημαντικά points από την επικαιρότητα του ελληνικού BIG-5. Και φυσικά τη σελίδα μας για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Ο ΧΟΣΕ έχει τις πιο ψαγμένες συμβουλές για betting.

Παράλληλα, στην τελευταία σελίδα μπορείτε να δείτε τι… αλιεύσαμε στο Internet, με αστεία και παράξενα memes.

Κατεβάστε την e-Sportime 21-8-2022 ΕΔΩ με ένα κλικ

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «e-Sportime (21/8): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Δείτε Super League εσείς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.