ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβαδειακός: Το έψαξε για δύο φορ και έπεσε σε τοίχο

Συνεχίζει ο Λεβαδειακός την αναζήτησή του για την απόκτηση φορ.
Λεβαδειακός: Το έψαξε για δύο φορ και έπεσε σε τοίχο

Στόπερ και επιθετικό αναζητά ο Λεβαδειακός ρίχνοντας ματιές (και) προς Κύπρο. Για το κέντρο της άμυνας ο Τάσος Αυλωνίτης είναι μία περίπτωση που έπεσε στο τραπέζι. Δεν ήταν ο πρώτος στη λίστα, όμως, και γι’ αυτό έγινε μία προσπάθεια μήπως κλείσει πρώτα ο εκλεκτός.

Στο κομμάτι του φορ ο Λεβαδειακός ψάχτηκε για κάποιες περιπτώσεις που φάνηκαν εν τέλει αρκετά δύσκολες. Η μία ήταν ο Ρατζέλο Γιάνκα. Μπορεί να ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Λεμεσού λίγους μήνες πριν, αλλά στη συνέχεια βγήκε εκτός λίστας.

Με τους πρωταθλητές Ελλάδας έπαιξε και σκόραρε μάλιστα κατά του Ολυμπιακού. Ίσως αυτό να τράβηξε τα βλέμματα των Βοιωτών. Ωστόσο, ο 30χρονος προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κλουζ.

Από ρουμανική ομάδα χάθηκε και ο δεύτερος μεταγραφικός στόχος για την κορυφή της επίθεσης. Αυτός ήταν ο Κέβιν Λούκασεν. Τη Δευτέρα (12/9) η Ραπίντ Βουκουρεστίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Ολλανδού. Εξ αρχής δεν ήταν τόσο θετικός εκείνος στο να μετακομίσει στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Ρουμανία και προτίμησε να μην αλλάξει πρωτάθλημα. Έτσι μετά τις Ιάσι, Φαρούλ και Σέπσι, θα αλλάξει απλώς πόλη.

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Άρης: Το απίστευτο deal που έκανε ο Καρυπίδης για τον Ετέμπο

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Για να τελειώνει το «αστείο» με το μέσα – έξω στο δεύτερο πέναλτι! (vid)

Παναθηναϊκός: Λέτε να πάρει αυτή τη χαφάρα; Θα μιλάμε για μπαμ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεβαδειακός: Το έψαξε για δύο φορ και έπεσε σε τοίχο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.