ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαθμολογία Super League: 3Χ6=18 ο Παναθηναϊκός, παρέμεινε στο -7 ο Ολυμπιακός, έμειναν πίσω ΠΑΟΚ και Άρης

Ο Παναθηναϊκός πέρασε και από την Τούμπα και μετά το 6 στα 6, έφτασε τους 18 βαθμούς, παραμένοντας στο +7 από τον Ολυμπιακό.
Βαθμολογία Super League: 3Χ6=18 ο Παναθηναϊκός, παρέμεινε στο -7 ο Ολυμπιακός, έμειναν πίσω ΠΑΟΚ και Άρης

Βαθμολογία Super League: Ακάθεκτος ο Παναθηναϊκός, πέρασε με 2-1 από την Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και με 18 βαθμούς πλέον συνεχίζει το απόλυτο σερί του.

Έξι στα έξι για το «τριφύλλι» που φυσικά παραμένει μόνο πρώτη στην κορυφή, διατηρώντας το +7 από τον Ολυμπιακό, ο οποίος νωρίτερα νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Για την ακρίβεια οι Πειραιώτες έφτασαν τους 11 βαθμούς, εκεί όπου παρέμεινε ο ΠΑΟΚ (μετά την πρώτη ήττα του) και εκεί που «ανέβηκε» ο Βόλος μετά το πολύτιμο 2-0 επί του Άρη (παρέμεινε στους 10.’ μετά τη δεύτερη ήττα) στο Πανθεσσαλικό.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας χρονικά ο Αστέρας Τρίπολης με το 2-0 επί του ΟΦΗ, έκανε σεφτέ για φέτος και ανάσανε, την ώρα που οι Κρητικοί βυθίστηκαν κι άλλο.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται με δύο παιχνίδια τη Δευτέρα και συγκεκριμένα το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός στις 18:00 και το ΑΕΚ – Ιωνικός στις 20:00, με το οποίο η Ένωση θα εγκαινιάσει το νέο της γήπεδο.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής της Super League

Σάββατο 1/10
Λαμία – Λεβαδειακός 1-0

Κυριακή 2/10
Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-0
Βόλος ΝΠΣ – Άρης 2-0
Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-2

Δευτέρα 3/10
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 18:00-NS PRIME
ΑΕΚ – Ιωνικός 20:00 – CS1HD

Επόμενη αγωνιστική της Super League (7η)

Σάββατο 8/10
Παναιτωλικός – Βόλος ΝΠΣ 17:00
Ιωνικός – Λαμία 19:30

Κυριακή 9/10
ΟΦΗ – Ολυμπιακός 16:00
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 16:30
Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 19:30
Άρης – ΑΕΚ 21:15

Δευτέρα 10/10
Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 18:00

Βαθμολογία Super League (σε έξι αγωνιστικές)

Βαθμολογία Super League: Ο Παναθηναϊκός πέρασε και από την Τούμπα, έφτασε τους 18 βαθμούς, παραμένοντας στο +7 από τον Ολυμπιακό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαθμολογία Super League: 3Χ6=18 ο Παναθηναϊκός, παρέμεινε στο -7 ο Ολυμπιακός, έμειναν πίσω ΠΑΟΚ και Άρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.