ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι – Χάαλαντ: Απίστευτο επίτευγμα – Τα πιο γρήγορα τρία χατ-τρικ στην ιστορία της Premier League

Κάθε μέρα και ένα νέο ρεκόρ ανακαλύπτεται για τον σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ
Μάντσεστερ Σίτι – Χάαλαντ: Απίστευτο επίτευγμα – Τα πιο γρήγορα τρία χατ-τρικ στην ιστορία της Premier League

Μάντσεστερ Σίτι – Χάαλαντ: Το Champions League έχει πάρει για τα καλά μπρος με την συμπλήρωση της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων να προσφέρει απολαυστικό θέαμα, με τον Χάαλαντ να τρελαίνει και πάλι την Ευρώπη.

Βέβαια, ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν κάνει απόσβεση τα χρήματα που δαπάνησε η Μάντσεστερ Σίτι για εκείνον, μόνο στο Champions League αλλά και στην Premier League, εκεί όπου σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Τα όσα έκανε ο Νορβηγός στράικερ στο ντέρμπι της πόλης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το τρίτο χατ-τρικ που πέτυχε στο φετινό πρωτάθλημα, του χάρισαν ακόμη ένα μοναδικό επίτευγμα.

Μάντσεστερ Σίτι – Χάαλαντ: Απίστευτο επίτευγμα – Τα πιο γρήγορα τρία χατ-τρικ στην ιστορία της Premier League

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάαλαντ κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να γίνει ο παίκτης που σημείωσε τρία χατ-τρικ, πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο στην ιστορία της Premier League.

Μάλιστα, η διαφορά είναι χαοτική, καθώς ο 22χρονος μπομπέρ κατάφερε να σημειώσει τρεις φορές τρία τέρματα σε μόλις 8 αναμετρήσεις για το αγγλικό πρωτάθλημα, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Μάικλ Όουεν με 48 παιχνίδια!

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Ρούντ Φαν Νίστελροϊ με 59, στην τέταρτη ο Φερνάντο Τόρες αγωνιζόμενος που πέτυχε κάτι αντίστοιχο σε 64 παιχνίδια ενώ οι Λουίς Σουάρεζ και Άντι Κόουλ σημείωσαν τρία χατ-τρικ σε 65 και 71 αναμετρήσεις αντίστοιχα.

https://youtu.be/YkZPMwAJRjg

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάντσεστερ Σίτι – Χάαλαντ: Απίστευτο επίτευγμα – Τα πιο γρήγορα τρία χατ-τρικ στην ιστορία της Premier League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.