MEDIA

Survivor spoiler: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Μπαίνει κι αυτό το ζευγάρι στο All Star!

Ανατροπή με ένα ακόμα ζευγάρι να μπαίνει στο Survivor All Star. Αρχικά φάνηκε να χωρίζονται οι δυο τους, αλλά τελικά θα ναι μαζί.
Survivor spoiler: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Μπαίνει κι αυτό το ζευγάρι στο All Star!

Ένα ακόμα Survivor spoiler λοιπόν. Ένα ακόμα ζευγάρι που θα πάει Άγιο Δομίνικο για το Survivor. Κι αυτή τη φορά δεν είναι ζευγάρι για Survivor All Star. Σε καμία περίπτωση. Ελπίζω μόνο να μην μου το κάνουν Love Island με ακατάλληλες σκηνές το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ας είναι.

Τις προάλλες σας αποκαλύψαμε ποιο είναι το δεύτερο ζευγάρι που μπαίνει στο Survivor All Star. Δεύτερο μετά από τους Κωνσταντίνο Βασάλο και Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Τώρα είναι ώρα να κάνουμε μια διόρθωση σε κάτι άλλο που είχαμε αναφέρει παλαιότερα. Για ένα ακόμα ζευγάρι που φάνηκε να χωρίζει, αλλά τελικά θα πάει «πακέτο» στον Άγιο Δομίνικο τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Αυτό δεν είναι άλλο από τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα. Οι δυο τους ξεκίνησαν το story τους εντός παιχνιδιού και το πήγαν σε άλλο level (λέμε τώρα) εκτός παιχνιδιού. Θα τους δούμε και στο Survivor All Star λοιπόν, σε απόφαση που δεν έχει να κάνει με αγωνιστικά κριτήρια.

Survivor spoiler: Τρία ζευγάρια, μακράν το πιο αδύναμο

Ο Σπύρος Μαρτίκας κερδίζει τη συμμετοχή του στο Survivor για τη σχέση του με τη Βρισηίδα και την ικανότητά του να κάνει άνω κάτω τα συμβούλια. Αγωνιστικά, ο φαρμακοποιός είχε πολλά θέματα. Δεν είναι και το μεγαλύτερο παλτό που έχουμε δει, αλλά για All Star, ούτε καν.

Σε στατιστική ανάλυση που κάναμε στο Sportime έγινε μια ενδιαφέρουσα καταγραφή με τους παίκτες που θα έπρεπε να λάβουν πρόσκληση για τον Άγιο Δομίνικο. Εντάξει, μερικοί παίκτες είναι καλοί και στο ριάλιτι κομμάτι,  φέρνουν τηλεθέαση, επομένως είναι –τρόπον τινά- απαραίτητοι. Θα φανεί στο τέλος βέβαια, όταν «κλείσουν» οι συμμετοχές.

Με τα έως τώρα δεδομένα πάντως, η έλευση ή μη του Ντάνου θα κρίνει το πόσο πετυχημένο, ή πιο σωστά το πόσο All Star, θα είναι το Survivor που είναι στα σκαριά. Ίδωμεν…

Δείτε επίσης

Αυτός θα κερδίσει το Survivor All Star

Κλέλια Ανδριολάτου: Το Instagram της μούσας του Παπακαλιάτη στο Maestro σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα

Απίστευτο ξέσπασμα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Μπαίνει κι αυτό το ζευγάρι στο All Star!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!