ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Ο Τάσος Κάκος κάνει λόγο για κόκκινη στον Εμβιλά και πέναλτι πάνω στον Μάνταλο για την ΑΕΚ (vid)

Προς το τέλος του ματς Ολυμπιακός – ΑΕΚ ήρθαν οι φάσεις με τις οποίες ασχολήθηκε ο Τάσος Κάκος. Αδικείται η φιλοξενούμενη ομάδα σύμφωνα με όσα ανέφερε.
Ο Τάσος Κάκος κάνει λόγο για κόκκινη στον Εμβιλά και πέναλτι πάνω στον Μάνταλο για την ΑΕΚ (vid)

Ο Τάσος Κάκος έκανε λόγο για καλή διαιτησία, σχετικά, στο 0-0 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ωστόσο, υπήρχαν δύο φάσεις στις οποίες η ΑΕΚ αδικείται. Κόκκινη στον Εμβιλά και πέναλτι πάνω στον Μάνταλο από τον Πασχαλάκη.

Η κόκκινη κάρτα στην οποία αναφέρθηκε στο OPEN και το Total Football ο Τάσος Κάκος είναι προς το τέλος της αναμέτρησης. Ο Εμβιλά βρίσκει με το πόδι του το πρόσωπο του Φαν Βεερτ και δεν πρέπει να υπάρχει πλεονέκτημα εκεί σύμφωνα με τον πρώην διεθνή ρέφερι. Κόκκινη κάρτα.

Προς το φινάλε του ματς, στην τελευταία φάση συγκεκριμένα, είχαμε και το πέναλτι για το οποίο διαμαρτύρεται η ΑΕΚ. «Πάει άτσαλα στη φάση ο Πασχαλάκης, προκαλεί την πρώτη του Μάνταλου, είναι πέναλτι», ήταν τα λόγια του Τάσου Κάκου που έτρεξε με κόκκινη μπλούζα στον Μαραθώνιο, παρεπιπτόντως.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Βέβαια, πριν από τη φάση υπάρχει οφσάιντ σύμφωνα με το διαιτητικό τρίο. Και τον VAR. Η μπάλα πάει βέβαια προς τον Μάνταλο από τον Ντόι, αλλά είναι στην κρίση του διαιτητή αν είναι κακό παίξιμο του αμυντικού του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Κάκος

Αθλητικές ειδήσεις

Η επίδειξη δύναμης και η χαμένη ευκαιρία της ΑΕΚ

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Νικόλ Γιέρτζιν: Δεν φαντάζεστε τι τρώει η πανέμορφη 400αρα από την Σκωτία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τάσος Κάκος κάνει λόγο για κόκκινη στον Εμβιλά και πέναλτι πάνω στον Μάνταλο για την ΑΕΚ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.