ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεκτρικό ρεύμα: Αυτές είναι οι τιμές για τον Δεκέμβριο!

Ανακοινώθηκαν οι τιμές για το ηλεκτρικό ρεύμα για τον Δεκέμβριο!
Ηλεκτρικό ρεύμα: Αυτές είναι οι τιμές για τον Δεκέμβριο!

Τις τιμές για το ηλεκτρικό ρεύμα τον Δεκέμβριο έμαθαν οι πολίτες, τόσο για τη ΔΕΗ αλλά και για τους άλλους προμηθευτές ρεύματος.

Συγκεκριμένα, έχουμε τα εξής:

Η ΔΕΗ φέρνει την τιμή της για το οικιακό τιμολόγιο στα 38 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα για καταναλώσεις μέχρι 500 κιλοβατώρες (1η κλίμακα κατανάλωσης) και στα 39,2 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα για καταναλώσεις πάνω από 500 κιλοβατώρες.

Από κει και πέρα έχουμε:

  • Η Elpedison ανακοίνωσε χρέωση 35 λεπτά ανά kWh για το πρόγραμμα «Electricity Home Day» από 38 λεπτά τον Νοέμβριο. Το «Elpedison Συνέπεια Day» προσφέρεται με πάγιο 5 ευρώ αλλά και έκπτωση συνέπειας, χάρις στην οποία η χρέωση Νοεμβρίου διαμορφώνεται στα 32,27 λεπτά ανά kWh.
  • Η ΗΡΩΝ ανακοίνωσε για τον Δεκέμβριο για το GENEROUS Home τελική (με έκπτωση συνέπειας 20%) χρέωση 38 λεπτά ανά κιλοβατώρα από 37,6 λεπτά/kWh τον Νοέμβριο.
  • Η Protergia ανακοίνωσε 0,36800 ευρώ ανά κιλοβατώρα στο Protergia Οικιακό Energy Save από 0,39500 τον Νοέμβριο. Η τιμή δηλαδή στην Protergia μειώθηκε 2,7 λεπτά του ευρώ, δηλαδή 6,8%
  • Τη χαμηλότερη χρέωση ανακοίνωσε η ΕΛΙΝ για το πρόγραμμα της Power On! Home Comfort τιμή στα 28,5 λεπτά/kWh από 39,5 λεπτά/kWh τον Νοέμβριο.

Ηλεκτρικό ρεύμα: Πότε θα μάθουμε για τις επιδοτήσεις!

Μέσα στην εβδομάδα που διανύουν αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι επιδοτήσεις των λογαριασμών από την κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται, αναμένεται να είναι μικρότερες, αφού έχει πέσει η τιμή του ρεύματος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλεκτρικό ρεύμα: Αυτές είναι οι τιμές για τον Δεκέμβριο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.