MEDIA

GNTM – «Κλάμα» στο Twitter: «Τα ρούχα σήμερα είναι μια ευγενική προσφορά της Sanitas Sanitas»!

Η σημερινή (28/11)... έμπνευση στο GNTM, προκάλεσε φρενίτιδα σχολίων στο Twitter, με τις αναρτήσεις να σπάνε το «φράγμα του γέλιου»!
GNTM – «Κλάμα» στο Twitter: «Τα ρούχα σήμερα είναι μια ευγενική προσφορά της Sanitas Sanitas»!

Τι το θέλαν στο GNTM να δώσουν ένα concept και καλά μοντέρνο και φουτουριστικό; Το αποτέλεσμα ήταν μάλλον ο ορισμός του κιτς. Για την ακρίβεια θύμισε κακό αντίγραφο της δεκαετίας του ’80, κάτι σε ταινία του διαστήματος, χαμηλού μπάτζετ σε εποχή που ακόμη δεν υπήρχαν οπτικά εφέ!

Οπως αντιλαμβάνεστε το Twitter «πήρε φωτιά», με τους περισσότερους να παρομοιάζουν το ντύσιμο των μοντέλων με γνωστή εταιρεία που εμπορεύεται αλουμινόχαρτο! Και έπεσαν διάνα θα πείτε και εσείς.

Κάποιος άλλος θυμήθηκε τον Μιχάλη Ρακιντζή και την αλήστου μνήμης συμμετοχή του στο Eurovision με το S.A.G.AP.O. όπου ήταν ντυμένος αναλόγως!

Ένας τρίτος χρήστης θυμήθηκε το σήριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο Παρά 5», παρομοιάζοντας τα μοντέλα του GNTΜ, με το Ζουμπορομπότ(!), ενώ ένας άλλος θυμήθηκε ένα άλλο σήριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» όπου είχαμε ανάλογα επικά ντυσίματα!

Δεν έλειψαν και οι αναρτήσεις μεταφυσικής  παρομοίωσης, με έναν χρήστη να κάνει λόγο για εισβολή… Ανουνάκι, που είναι αξιωματικοί του σουμεριανου θεού Ανού!

GNTM: Δείτε παρακάτω τις πιο επικές αναρτήσεις για το επεισόδιο της Δευτέρας 28/11

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «GNTM – «Κλάμα» στο Twitter: «Τα ρούχα σήμερα είναι μια ευγενική προσφορά της Sanitas Sanitas»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.