ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ-Πούτιν: Σε ποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα θα συναντηθούν

Που θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Τραμπ-Πούτιν
Τραμπ-Πούτιν: Σε ποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα θα συναντηθούν

Εντός του καλοκαιριού πιθανότατα να πραγματοποιηθεί μία συνάντηση μεταξύ του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως άφησε να εννοηθεί την Παρασκευή ο πρώτος.

Η συνάντηση αυτή θα μπορούσε να συμβεί πριν από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 11 και 12 Ιουλίου και στην οποία θα είναι παρών και ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Όσο θα βρίσκεται στην Ευρώπη ο Ντόναλντ Τραμπ θα επισκεφθεί τη Βρετανία για να συνομιλήσει και με την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

Ωστόσο η ευρωπαϊκή πόλη η οποία θα ήταν πιθανό να φιλοξενήσει μία σύνοδο κορυφής μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ και του Ρώσου προέδρου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Βιέννη.

Υπενθυμίζουμε πως οι δύο ηγέτες είχαν συναντηθεί τελευταία φορά το Νοέμβριο, στο Βιετνάμ στα πλαίσια της συνόδου Ασίας-Ειρηνικού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραμπ-Πούτιν: Σε ποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα θα συναντηθούν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.