ΙΤΑΛΙΑ

Έρευνα για στήσιμο αγώνα που μπορεί να στοιχίσει την άνοδο στην Πάρμα!

Η τελευταία αγωνιστική της Serie B βρίσκεται στο στόχαστρο στης ιταλικής δικαιοσύνης που ερευνά ενδεχόμενη…. βοήθεια στους «παρμέντσι»
Έρευνα για στήσιμο αγώνα που μπορεί να στοιχίσει την άνοδο στην Πάρμα!

Η ιστορία της, παραμυθένια. Από πρώτη κατηγορία στις ερασιτεχνικές εξαιτίας χρεών και τρεις συνεχόμενες άνοδοι που επανέφεραν την Πάρμα στην θέση που ανήκει στο Καμπιονάτο. Εντούτοις  τα όσο συνέβησαν στο φινάλε της σεζόν της Serie B ίσως να μην έχουν τίποτα το… παραμυθένιο αφού η μοίρα της Πάρμα βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο μετά από ενδείξεις  που υπάρχουν για στήσιμο αγώνα!

Συγκεκριμένα οι ιταλικές Αρχές εξετάζουν τα όσα έλαβαν χώρα πριν από την τελευταία δραματική αγωνιστική του πρωταθλήματος, κατά την οποία νίκησε τη Σπέτσια με 2-0 εκτός έδρας, ενώ η Φροζινόνε αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στο γήπεδό της με τη Φότσια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταταγεί δεύτερη, πίσω από την Έμπολι, έχοντας τους ίδιους βαθμούς (72) με τη Φροζινόνε, εξασφαλίζοντας τη μεγάλη άνοδο.

Ωστόσο η ιταλική ομοσπονδία ανακάλυψε πως μεταξύ ποδοσφαιριστών της Πάρμα και της Σπέτσια είχαν ανταλλαγεί μηνύματα στα οποία μεταξύ άλλων αναφερόταν ότι οι αντίπαλοι των «παρμέντσι» θα έπρεπε να είναι κάπως… χαλαροί στην άμυνά τους.

Έτσι στο επόμενο διάστημα οι Εμανουέλε Καλαϊό και Φάμπιο Τσεράβολο, οι οποίοι φέρονται να έστειλαν τα επίμαχα sms, αλλά και μέλη της διοίκησης θα δικαστούν προκειμένου να διαπιστωθεί τι τελικά συνέβη την επίμαχη αγωνιστική. Φυσικά μετά από όλο αυτό το ντόρο, η κατηγορία που θα αγωνίζεται μετά το καλοκαίρι η Πάρμα, είναι κάθε άλλο παρά δεδομένη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρευνα για στήσιμο αγώνα που μπορεί να στοιχίσει την άνοδο στην Πάρμα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.