ΑΕΚ

1976-1977: Η ιστορική πορεία της ΑΕΚ αναβιώνει στη Ν. Φιλαδέλφεια

Μια εκδήλωση με έντονο το άρωμα του παρελθόντος και στην οποία θα δώσουν το "παρών" πολλές από τις παλιές δόξες της Ένωσης
1976-1977: Η ιστορική πορεία της ΑΕΚ αναβιώνει στη Ν. Φιλαδέλφεια

Μια ξεχωριστή βραδιά με “κιτρινόμαυρο” φόντο θα λάβει χώρα την Παρασκευή (2/11) στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Η ιστορική ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ έχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ τη σεζόν 1976-1977, θα αναβιώσει σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στην “Βυζαντινή Γωνιά”.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές εκείνης της ομάδας θα δώσουν το “παρών” για να θυμηθούν τις μεγάλες στιγμές που έζησαν τότε.

Σε μιια εκδήλωση, την οποία θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Μπίλιος, οι Θωμάς Μαύρος, Λάκης Νικολάου, Τάσος Κωνσταντίνου, Μπάμπης Ιντζόγλου, Απόστολος Τόσκας και ο ήρωας της βραδιάς Νίκος Χρηστίδης που θα έρθει από τη Θεσσαλονίκη ειδικά για τη βραδιά αυτή, θα περιμένουν στο ιστορικό στέκι των οπαδών στη Νέα Φιλαδέλφεια (Λεωφόρος Δεκελείας 142) για μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία και υπερηφάνια.

Παλαίμαχοι ΑΕΚ εναντίον Τσιάρτα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «1976-1977: Η ιστορική πορεία της ΑΕΚ αναβιώνει στη Ν. Φιλαδέλφεια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.