×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Τάνκοβιτς-Χάμαρμπι κοντά σε συμφωνία για να παραμείνει μέχρι το τέλος του ’20»


Βαγγέλης Λάσκαρης

«Τάνκοβιτς-Χάμαρμπι κοντά σε συμφωνία για να παραμείνει μέχρι το τέλος του ’20»


Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς γίνεται για ακόμη μια φορά… θέμα στην Σουηδία, αναφορικά με το μέλλον του και την επόμενη ομάδα του.

Ο Σουηδός εξτρέμ που βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ για τα άκρα της επίθεσης, έμενε ελεύθερος από την ομάδα της Στοκχόλμης τέλος Ιουνίου, αλλά συμφώνησε να παραμείνει μέχρι και το τέλος Ιουλίου. Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα της «fotbolldirekt.se», ανατρέπει τα δεδομένα, αναφέροντας πως ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς με τη Χάμαρμπι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για να παραμείνει μέχρι το τέλος του 2020. Μάλιστα, τις πληροφορίες αυτές, επιβεβαιώνει και ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι, σε δηλώσεις που έκανε στο σουηδικό Μέσο.

«Το θέλουμε και το θέλει. Πρέπει να πούμε ότι η στάση του είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να είναι μια λύση για το υπόλοιπο της σεζόν. Ελπίζουμε σε συμφωνία. Ο Μουαμέρ θέλει να δει τις εναλλακτικές του επιλογές, αλλά είναι σαφές ότι πρέπει να έχουμε μια απάντηση σύντομα. Όπως είπα, είμαστε έτοιμοι και θα μιλήσουμε σύντομα. Θέλουμε και ελπίζουμε να βρούμε μια λύση», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. Καταλήγοντας, το δημοσίευμα αναφέρει πως στο παρελθόν ο Τάνκοβιτς είχε πρόταση κοντά στα 600.000 ευρώ από την ΑΕΚ, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε άλλα Μέσα ενημέρωσης.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ


Sportime News