×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: Ανακοίνωση για τη ρατσιστική επίθεση, με… καρφιά σε Κούγια


    Κώστας Παπαδόπουλος

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: Ανακοίνωση για τη ρατσιστική επίθεση, με… καρφιά σε Κούγια


Ανακοίνωση εξέδωσε η ερασιτεχνική ΑΕΛ, θέλοντας να καταδικάσει τη ρατσιστική επίθεση σε βάρος του ποδοσφαιριστή του Άρη, Αμπού Μπα.

Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι κανείς δεν είναι σύμφωνος με αυτή την εικόνα, ενώ ζητήθηκε συγγνώμη από τον νεαρό ποδοσφαιριστή για την αντιμετώπιση που είχε.

Ωστόσο, βλέπουμε και αρκετά… καρφιά για τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, τον Αλέξη Κούγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΠΑΕ Άρης: «Νιώθουμε ντροπή, Αμπού Μπα αγνόησέ τους!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Σωματείο της ΑΕΛ καταδικάζει ρητά και απερίφραστα το εμετικό κρούσμα ρατσιστικής συμπεριφοράς από φιλάθλους μας στο AEL FC Arena έναντι του ποδοσφαιριστή Αμπού Μπα της ομάδας του Άρη.

Ζητούμε συγγνώμη από τον νεαρό ποδοσφαιριστή για την απογοητευτική αντιμετώπιση που δέχτηκε από μερίδα φιλάθλων της ομάδας μας. Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ και οι Λαρισαίοι γενικότερα φημίζονταν πάντα για την ηθική τους και την φιλοξενία τους, χωρίς ποτέ να διαχωρίζουν τους ανθρώπους, και μία μικρή μειονότητα ανεγκέφαλων δεν μπορεί να τους στιγματίσει.

ΥΓ: Κύριε μεγαλομέτοχε της «Ανίκητο Άλογο» και κύριοι του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ μήπως φταίει το Σωματείο της ΑΕΛ για την εξευτελιστική ρατσιστική συμπεριφορά των εναπομείναντων οικογενειαρχών; Μήπως είμαστε κρυμμένοι στις άδειες κερκίδες του Αρένα και τους βάλαμε να ρεζιλέψουν και να ντροπιάσουν την ΑΕΛ;».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram