ΜΜΕ Εμβολιασμός: Ας σταματήσουν οι τίτλοι ενημερωτικών μέσων που δεν προσφέρουν τίποτε άλλο παρά τρόμο και διχασμό.

«Εμβόλιο ή… σπίτι σας», βλέπουμε σε βαρύγδουπους τίτλους που δεν προσφέρουν τίποτε άλλο παρά καθαρή τρομοκρατία στους αναγνώστες.

MME Εμβολιασμός: Κάθε υγιώς σκεπτόμενος πολίτης δεν μπορεί παρά να αντιμετωπίζει με φρίκη τα διάφορα διχαστικά δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης, που μέσα σε έναν τίτλο «βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό» των πολιτών, ακολουθώντας τις προσταγές της κυβέρνησης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές και τα φιλικά προσκείμενα ΜΜΕ ακολουθούν κατά γράμμα τις απίστευτες δηλώσεις:

«Εμβόλιο ή… σπίτι σας», βλέπουμε σε βαρύγδουπους τίτλους που δεν προσφέρουν τίποτε άλλο παρά καθαρή τρομοκρατία στους αναγνώστες.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, το κυβερνητικό σχέδιο για τους επόμενους μήνες, προβλέπει πρόσβαση στα πάντα μόνο για τους εμβολιασμένους, αυστηρούς αποκλεισμούς παντού για τους ανεμβολίαστους, αναστολή αποδοχών στον δημόσιο τομέα, απολύσεις και καταιγίδα ανεργίας.

Ο συντελεστής «ανθρωπιά», «ανθρώπινα δικαιώματα», «ισονομία», «μη υποχρεωτικός εμβολιασμός» εξαφανίζεται από τον χάρτη των δικαιωμάτων, αφού η κυβέρνηση τραβάει στα άκρα την κατάσταση.

Από τα νέα και πλέον αποτρόπαια μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση, είναι να θεσπιστεί η δυνατότητα εισόδου στα καταστήματα λιανικής μόνο σε εμβολιασμένους πολίτες. Δηλαδή εκτός από το να πεταχτούν οι μη εμβολιασμένοι στον καιάδα της ανεργίας, σκέπτονται και να τους αποκλείσουν πλήρως από εμπορικές συναλλαγές σε μαγαζιά.

Μιλάμε για την απόλυτη παραφροσύνη. Θέλουν να μας πουν πως θα φτάσουν την Ελλάδα σε σημείο να δίνουν οι ανεμβολίαστοι, λίστες για ψώνια σε εμβολιασμένους συγγενείς, για να μην πεθάνουν της πείνας; Θα μπορεί να ευσταθεί τέτοιος τρομακτικός αποκλεισμός και θα συνεχίσουμε να λέμε πως στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία;

Και τι προσφέρουν τέτοιοι τίτλοι σε sites και εφημερίδες, εκτός απ’ το να εξοργίζουν τους πολίτες, είτε είναι εμβολιασμένοι – είτε δεν είναι; Γιατί να την πληρώνει ο λαός, για την αναξιότητα της κυβέρνησης και των ειδικών;

Το σίγουρο είναι πως πλέον υπάρχουν 2 παράλληλοι κόσμοι. Ο κόσμος των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ και ο κόσμος της πραγματικότητας. Και μέρα με τη μέρα η απόσταση που χωρίζει αυτούς τους κόσμους μεγαλώνει περισσότερο.

Το μόνο που δεν έχουμε δει ακόμα σε τίτλους, είναι πως η κυβέρνηση εξετάζει να στείλει τους ανεμβολίαστους στη… Μακρόνησο.