ΑΠΟΨΕΙΣ

Σε μια κοινωνία γεμάτη Μόσιαλους, γίνε ένας Οικονομοπουλος!

Μια εμετική, κατάπτυστη ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου δεν είναι ικανή να γκρεμίσει ένα οικοδόμημα πίστης. Ο Νίκος Οικονομόπουλος πρόλαβε να τον ακυρώσει.
Σε μια κοινωνία γεμάτη Μόσιαλους, γίνε ένας Οικονομοπουλος!

Ο Ηλίας Μόσιαλος έκανε μια εμετική ανάρτηση για την Παναγία. Μία μέρα πριν από τα Χριστούγεννα Την ίδια ώρα, ο Νίκος Οικονομόπουλος αποτέλεσε ένα φωτεινό παράδειγμα (πίστης).

Θα κάνεις το εμβόλιο; «Ασφαλώς! Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ας σταματήσουμε να μπερδεύουμε τα πράγματα. Άλλο η Θρησκεία μας, άλλο η επιστήμη. Όχι άλλος διχασμός». Ο λαϊκός τραγουδιστής που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1. Ο Νίκος Χατζηνικολάου φρόντισε να κάνει όλες εκείνες της ερωτήσεις που έπρεπε.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος προέβη σε μία ομολογία πίστεως. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Εξήρε την επιστήμη, την πρόοδό της και τα όσα έχει προσφέρει στον αγώνα κατά της πανδημίας. Είπε πως θα εμβολιαστεί, διότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να προστατευτεί. Το κορυφαίο σημείο της της συνέντευξής του όμως ήταν όταν ρωτήθηκε αν θα κοινωνούσε μετά από κάποιον που είχε μια άκρως μολυσματική και μεταδοτική ασθένεια.

Νίκος Οικονομοπουλος: Θα κοινωνούσε και μετά από κάποιο που είχε μολυσματική ασθένεια


«Εννοείται. Και το λέω με όλη μου τη χαρά. Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο του ανθρώπου. Σε ότι έχει να κάνει με τον Χριστό, παραμερίζω τον εαυτό μου». Με το ζόρι κρατήθηκε και δεν δάκρυσε. Φωτεινό παράδειγμα. Όχι μόνο Πίστης. Φωτεινό παράδειγμα γενικώς.

Σε μια συστηματική και συστημική προσπάθεια αποκρυστάλλωσης της Ορθοδοξίας, Ο Νίκος Οικονομοπουλος ακυρώνει τον κάθε Μόσιαλο. Σβήνει μονοκονδυλιά μια επαίσχυντη ανάρτηση. Διαγράφει τα δόλια δημοσιεύματα που λοιδορούν όσους πιστεύουν στον Χριστό, στην Παναγία και την Ορθοδοξία.

Ξέρετε, αναρτήσεις όπως αυτή που έκανε ο Ηλίας Μόσιαλος, δεν είναι ένα στιγμιαίος όνειδος. Είναι μία ακόμα στοχευμένη επίθεση σε όσους πιστεύουν στον Θεό. Μια αέναη προσπάθεια να συνδεθεί το ορθόδοξο κίνημα με τον αρνητισμό της επιστήμης.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας απόλυτα υγιής νους, ένας Ορθόδοξος Χριστιανός με ενσυναίσθηση, ένας άνθρωπος ο οποίος τελειώνει χωρίς κορόνες, μια και καλή όλες αυτές τις θεωρίες. Σε μια κοινωνία σαθρή, σε ένα κοινωνικό σύνολο που έχει γεμίσει από Μόσιαλους που θεωρούν πως ορίζουν την ορθότητα στη δημόσια υγεία, επέλεξε να είναι ψυχικά υγιής. Επέλεξε να είσαι σαν τον Οικονομόπουλο.

 

Κατεβάστε την e-Sportime 25-12-2021 ΕΔΩ με ένα κλικ.

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε μια κοινωνία γεμάτη Μόσιαλους, γίνε ένας Οικονομοπουλος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…