ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Στα «σπλάχνα» του Παναθηναϊκού η μελλοντική Εθνική

Η μεγάλη, διπλή ευκαιρία, που δίνεται στα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού.
Στα «σπλάχνα» του Παναθηναϊκού η μελλοντική Εθνική

Μέσα απ’ αυτή τη γωνιά έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές, ότι ο Παναθηναϊκός φέτος έκανε μία στρατηγική επιλογή.

Να δει, συγκεκριμένα, τους μεταγραφικούς περιορισμούς ως μία ευκαιρία ν’ αυξήσει το γηγενές στοιχείο στο ρόστερ του, ντύνοντας στα πράσινα ταλαντούχα παιδιά με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης στο μέλλον. Είτε στο άμεσο, είτε στο λίγο πιο μακρινό.

Στις κλήσεις για τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων, συμπεριλήφθηκαν για τις υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου 2018 οι Κώστας Κότσαρης, Πασχάλης Στάικος, Γιάννης Μπουζούκης, Νίκος Βέργος, Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Πίσω τους ακολουθούν κι άλλοι φερέλπιδες νέοι, όπως ο Αργύρης Καμπετσής, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο Φάνης Μαυρομμάτης, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Αυτή η «μαγιά» Ελλήνων, έχει τα φόντα να καταστεί τα προσεχή χρόνια η βάση της επόμενης Εθνικής ανδρών! Φυσικά για να συμβεί αυτό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές να έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά στη δουλειά και στο πως, μέρα με τη μέρα, θα βελτιώνονται όλο και περισσότερο.

Στα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού δίνεται μία μεγάλη, διπλή ευκαιρία. Όχι μόνο να πρωταγωνιστήσουν σε μία ομάδα με το μέγεθος του «τριφυλλιού», αλλά και εξελιχθούν σ’ ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό, που θα τους ανοίξει την πόρτα της «γαλανόλευκης». Ξεκινώντας από τους νέους και φτάνοντας, σε βάθος χρόνου, μέχρι τους άνδρες.

Στα χρόνια των μεγάλων ευρωπαϊκών του επιτυχιών, ο Παναθηναϊκός ήταν ο βασικότερος αιμοδότης της Εθνικής. Ευχή θα ήταν να συμβεί κάτι ανάλογο και με τη γενιά που έχει τώρα στα χέρια του ο Γιώργος Δώνης.

Ενημέρωση της «πράσινης» ΠΑΕ για τα εισιτήρια με Ατρόμητο

Απόντες οι διεθνείς από το «Γ. Καλαφάτης»

Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος: Επίκληση στο συναίσθημα κάθε Παναθηναϊκού!

Επίκληση στο συναίσθημα κάθε Παναθηναϊκού!

Αυτά τα παιδιά, τα πιτσιρίκια με τα πράσινα, έχουν καταφέρει να συγκινήσουν κάθε Παναθηναϊκό.

Χρήστος Δημόπουλος
Χρήστος Δημόπουλος: Τι πιτσιρίκια; Άντρες με τα όλα τους είναι!

Τι πιτσιρίκια; Άντρες με τα όλα τους είναι!

Αυτός ο Παναθηναϊκός έχει πολύ μέλλον. Γιατί όταν τελείωσε το παιχνίδι, δεν υπήρχε ανακούφιση για την ισοπαλία. Αλλά «σπάσιμο» για το χαμένο τρίποντο.

Χρήστος Δημόπουλος
Χρήστος Δημόπουλος: Η αγάπη για το τριφύλλι κυριαρχεί ξανά!

Η αγάπη για το τριφύλλι κυριαρχεί ξανά!

Κανένας Αλαφούζος και κανένας ανεπαρκής διοικητικός παράγοντας, δε νοείται ν' αποκόψει την ομάδα από τον κόσμο της. 

Χρήστος Δημόπουλος
Χρήστος Δημόπουλος: Το θέμα δεν είναι ότι δεν πίστευαν, αλλά ότι απαξίωναν

Το θέμα δεν είναι ότι δεν πίστευαν, αλλά ότι απαξίωναν

Η «ρόδα» που έχει αρχίσει να γυρίζει, μετά το νικηφόρο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στη σεζόν.

Χρήστος Δημόπουλος
Χρήστος Δημόπουλος: Γιατί έτσι μας αρέσει!

Γιατί έτσι μας αρέσει!

Το μεγάλο κέρδος για τον Παναθηναϊκό, είναι να θυμίσει σε όλους τι πραγματικά μέγεθος συνιστά. Να μην θεωρούνται εκπλήξεις «διπλά» όπως αυτά στη Λάρισα και την Ξάνθη.

Χρήστος Δημόπουλος
Χρήστος Δημόπουλος: Ένα κλάμα, μία αγκαλιά, όλος ο Παναθηναϊκός!

Ένα κλάμα, μία αγκαλιά, όλος ο Παναθηναϊκός!

Ο Γιώργος Δώνης και τα πιτσιρίκια του, αντιπροσωπεύουν ό,τι ακριβώς σημαίνει Παναθηναϊκός!

Χρήστος Δημόπουλος
Χρήστος Δημόπουλος: Μία γενιά που θα την βρει μπροστά του

Μία γενιά που θα την βρει μπροστά του

Η μεταγραφή Καμπετσή, η επένδυση σε μία άκρως ταλαντούχα γενιά και τα θετικά που μπορεί να βρει μπροστά του ο Παναθηναϊκός από την επιλογή αυτή.

Χρήστος Δημόπουλος
Χρήστος Δημόπουλος: Το τελευταίο κομμάτι ας είναι «κερασάκι»

Το τελευταίο κομμάτι ας είναι «κερασάκι»

Οι σωστές βάσεις στις οποίες χτίζει τον δικό του Παναθηναϊκό ο Δώνης και ο πρωτοκλασάτος φορ που μπορεί ν' αλλάξει πολλά.

Χρήστος Δημόπουλος
Χρήστος Δημόπουλος: Έχει λείψει από τον Παναθηναϊκό ν’ ασχολείται με… Γκροσίτσκιδες

Έχει λείψει από τον Παναθηναϊκό ν’ ασχολείται με… Γκροσίτσκιδες

Έστω και το σενάριο απόκτησης του Καμίλ Γκροσίτσκι λειτουργεί ευεργετικά για το «τριφύλλι». Πόσο μάλλον, όταν επίκειται ιδιοκτησιακή αλλαγή.

Χρήστος Δημόπουλος