Οκτώ χρόνια συμπληρώθηκαν από την εντυπωσιακή εκδήλωση στο «Nick Galis Hall» με την οποία ο Νίκος Γκάλης είχε τιμηθεί από την ΚΑΕ Άρης.

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης θυμήθηκε την επέτειο αυτή, καθώς πραγματοποιήθηκε σαν σήμερα στις 7 Μαΐου 2013, σε ένα κατάμεστο και συγκινημένο Nick Galis Hall. Πιο συγκινημένος βεβαίως από όλους ήταν ο ίδιος ο Νίκος Γκάλης που είδε μια τεράστια φανέλα με το Νο6 το οποίο φορούσε να αναρτάται στην οροφή του γηπέδου και να την κοσμεί ως και σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

«Πριν από ακριβώς οκτώ χρόνια, αποδόθηκαν οι τιμές, που έπρεπε στον κορυφαίο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών. Σε μια βραδιά, που δεν πρόκειται να ξεχάσει κανείς. Ο Νίκος Γκάλης τιμήθηκε, όπως του άξιζε για όσα προσέφερε στην ομάδα μας, τον ΑΡΗ και το μπάσκετ γενικότερα.

Η φανέλα του ανέβηκε στην οροφή του Αλεξανδρείου Μελάθρου, την οποία κοσμεί και η σάλα του γηπέδου, που μεγαλούργησε. πήρε το όνομά του. Στις 7 Μαΐου του 2013, η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ διοργάνωσε μια λαμπερή γιορτή, προσκαλώντας ζωντανούς θρύλους του ευρωπαϊκού και του παγκοσμίου μπάσκετ, μεταξύ των οποίων και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ως προπονητής της Λιμόζ.

Ήταν η βραδιά που ακόμη και ο “γκάνγκστερ” δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του και να συγκρατήσει τα δάκρυά του».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS B.C. (@aris.bc.official)