×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΕΟΚ: Κοινοποίησε την επιστολή της FIBA στον Άρη, του έδωσε deadline ως τις 10/7


    Μαντώ Καψάλη

ΕΟΚ: Κοινοποίησε την επιστολή της FIBA στον Άρη, του έδωσε deadline ως τις 10/7


Σε μεγάλες φουρτούνες μπαίνει ο Άρης, καθώς η ΕΟΚ του κοινοποίησε την επιστολή της FIBA για την απαγόρευση μεταγραφών σε ομάδες που έχουν ΒΑΝ και του έδωσε deadline ως τις 10/7 για να δει τι θα κάνει!

Η FIΒΑ – όπως είχε αποκαλύψει το Sportime – ενημέρωσε προ ημερών την ΕΟΚ ότι πλέον η Ομοσπονδία δεν μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια και όσες ομάδες έχουν ΒΑΝ δεν θα μπορούν πλέον να κάνουν καμία μεταγραφή!

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ξεκαθάρισε ότι οι ομάδες με ΒΑΝ δεν θα μπορούν πλέον να βρίσκουν το «παραθυράκι» των εσωτερικών μεταγραφών (με παίκτες που έπαιζαν στο πρωτάθλημα στη περασμένη σεζόν και έχουν letter of clearance στην ΕΟΚ) και να ενισχύονται έτσι από το… πλάι. Θα μπορούν να κάνουν πλέον κάθε μεταγραφές μόνο αν έχουν διακανονίσει ή εξοφλήσει τις οφειλές τους. Μόνο έτσι θα γίνεται άρση του ΒΑΝ.

Η ΕΟΚ ενημέρωσε και επίσημα τον Άρη για το όλο θέμα και η ομάδα μπήκε πλέον μπελάδες. Μάλιστα η Ομοσπονδία έδωσε deadline στον Άρη ως τις 10/7 για να δει τι θα κάνει με τα ΒΑΝ που έχει. Αν δεν τα τακτοποιήσει δεν θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές στην φετινή σεζόν!

Οι «κίτρινοι» έχουν… φάει στο κεφάλι 8 ΒΑΝ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν θέμα και με ΒΑΝ και πρόπερσι αλλά ενισχύθηκαν με παίκτες που έπαιζαν εδώ.

Πέρσι έκαναν διακανονισμούς, απέφυγαν τα ΒΑΝ και έκαναν κανονικές μεταγραφές. Από ένα σημείο και μετά όμως, δεν εκπλήρωναν τις υποχρεώσεις με τους διακανονισμούς και τα ΒΑΝ άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή!

Την είδηση για τη αποστολή της επιστολής της ΕΟΚ στον Άρη επιβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Τάκης Τσαγκρώνης σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5», όπου ανέφερε: «Στην επιστολή που κοινοποιήσουμε αναφέρουμε επίσης ότι περιμένουμε από τον Άρη να μας ενημερώσει για το τι προτίθεται να κάνει μέχρι τις 10 Ιουλίου».


Τελευταία Νέα