Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, σχολίασε τα λάθη των παικτών του. Λάθη τα οποία δεν θέλει να δει ξανά στη συνέχεια και ιδιαίτερα αυτά που έγιναν στο τρίτο και τέταρτο γκολ των «ερυθρόλευκων».

Παράλληλα στάθηκε και στις ευκαιρίες που χάθηκαν από τους ποδοσφαιριστές του, στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Σάββα Παντελίδη:

«Έχω την άποψη ότι βλέποντας κάποιος το τελικό σκορ και χωρίς να έχει δει το ματς δεν μπορεί να καταλάβει πως έχει συμβεί. Νομίζω πως ο αντίπαλος δεν έχει κάνει άλλο παιχνίδι με τέτοια αποτελεσματικότητα. Έχει κάνει έξι τελικές και έχει πετύχει τέσσερα γκολ και τα τρία με κόντρα. Από την ομάδα μου το μόνο παράπονο είναι για το τρίτο και τέταρτο γκολ που έχει να κάνει με την αφέλεια. Θα κοιτάξουμε να μην παρουσιαστούν ξανά ασθένειες σαν αυτή με το τρίτο και το τέταρτο γκολ».

Τι έφταιξε και δεν μπορέσατε να συνεχίσετε την καλή εικόνα των πρώτων 25 λεπτών;
Έχει να κάνει ακριβώς σε εκείνο το σημείο που έχουμε 3-4 φάσεις για γκολ μετά από ένα λεπτό δεχόμαστε τέρμα. Ισορροπούμε το παιχνίδι πατάμε καλά στο γήπεδο και αμέσως δεχόμαστε ξανά γκολ χωρίς να μας έχει απειλήσει ο αντίπαλος. Αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί. Συμβαίνει όταν ο αντίπαλος έχει ποιότητα και του πηγαίνουν όλα καλά. Δεν έχω δει ξανά να δέχεσαι τέσσερα γκολ και τα τρία να είναι από κόντρα.

Πως είχατε εγκλωβίσει τον Ολυμπιακό;
Δεν εγκλωβίσαμε κανέναν δεχτήκαμε τέσσερα τέρματα. Προσπαθούσαμε να μην παίρνουν τη μπάλα οι χαφ του Ολυμπιακού και να επενδύσουμε στα λάθη που γίνονται στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Το πετύχαμε γιατί οι φάσεις που βγάλαμε έγιναν από λάθη του αντιπάλου. Για να πετύχεις πρέπει να έχεις θάρρος και αυτοπεποίθηση. Δεν γίνεται να βγαίνεις 3-4 φορές σε θέση για γκολ και να μην σκοράρεις.

Πιστεύετε ότι αυτό το ματς θα σας βοηθήσει για τη συνέχεια;
Είμαι ένας άνθρωπος που βλέπω τα άσχημα από ένα ματς. Δύσκολα θα μου πάει κάτι στραβά όσον αφορά στο μετέπειτα. Είναι μία αφορμή για να δουλέψουμε παραπάνω στη συνέχεια. Το τρίτο και το τέταρτο γκολ είναι αφέλεια και δεν πρέπει να γίνει ξανά. Έχουμε έξι παιχνίδια και πρέπει να πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο.

Η ομάδα σας σοκαρίστηκε μετά το 2-0;
Χρειάστηκε ένα ταρακούνημα μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Επειδή τελευταία δεν δεχόμασταν εύκολα γκολ. Δεν ήταν εύκολο για την ομάδα να το αντιμετωπίσει γιατί ήταν μία πρωτόγνωρη κατάσταση.