Στην αποστολή του Άρη ο Μαρτίνες, εκτός ο Βαλεριάνος


Sportime Team

Στην αποστολή του Άρη ο Μαρτίνες, εκτός ο Βαλεριάνος


Μία προσθήκη και μία απουσία έχει η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Ζωσιμάδες», το βράδυ του Σαββάτου (20:30).

Ο Πάκο Ερέρα άφησε εκτός αποστολή τον Γιώργο Βαλεριάνο, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις του και ο Ισπανός δεν ήθελε να ρισκάρει κάποια υποτροπή. Εκτός είναι επίσης οι Μάβραϊ και Βίτορ.

Αντίθετα, πήρε μαζί του για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι τον Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος έδειξε στις προπονήσεις ότι είναι αρκετά καλύτερα και θα μπορεί να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι: Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκάρσια, Κολάσο, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Μενέντεθ, Γιουνές, Ματίγια, Μαρτίνες, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης.

Ερέρα: «Θα σκεφτώ τον Μάβραϊ για το Κύπελλο»

Στο μεταξύ, ο Πάκο Ερέρα μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο «YouTube» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας, στην ετοιμότητα που έχει παρουσιάσει, αλλά και στον Μεργκίμ Μάβραϊ.

Για το καλό ξεκίνημα της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα και το ευχόμουν. Δεν είναι εύκολο να το πετυχαίνεις, σημασία έχει πως παίζουμε καλό ποδόσφαιρο κι έρχονται και οι νίκες».

Για την βελτίωση της ομάδας: «Είμαστε στο 100% στην ετοιμότητά μας, υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε και δεν σταματάμε να το πιστεύουμε αυτό. Υπάρχει η δυνατότητα αυτή».

Για τον Μάβραϊ: «Τον έχω δει τον Μάβραϊ στις προπονήσεις. Είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο, δουλεύει σκληρά. Δεν ήρθε χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, έκανε προετοιμασία με την προηγούμενή του ομάδα. Δεν είναι στο μάξιμουμ, αλλά είναι σε ένα καλό επίπεδο και θα τον σκεφτώ για το ματς του Κυπέλλου».

Για τα ματς που ακολουθούν: «Είναι μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά έχω μεγάλη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μου. Η ομάδα έχει λάβει το μήνυμα, πως πρέπει να ανταγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε».


Sportime Extras