ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτό είναι το… ύπουλο χτύπημα που εξόργισε τον Αντετοκούνμπο! (vid)

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση και τους 35 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς ηττήθηκαν στην παράταση στο ματς – θρίλερ της Βοστώνης με 113-107 (κ.α. 99-99), από τους Σέλτικ. Από το παιχνίδι που είχε πολύ δυνατές συγκινήσεις και απίθανο φινάλε, δεν έλειψε η ένταση, τα νεύρα αλλά και… ένα ύπουλο χτύπημα σε βάρος του Greek...
Αυτό είναι το… ύπουλο χτύπημα που εξόργισε τον Αντετοκούνμπο! (vid)

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση και τους 35 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς ηττήθηκαν στην παράταση στο ματς – θρίλερ της Βοστώνης με 113-107 (κ.α. 99-99), από τους Σέλτικ.

Από το παιχνίδι που είχε πολύ δυνατές συγκινήσεις και απίθανο φινάλε, δεν έλειψε η ένταση, τα νεύρα αλλά και… ένα ύπουλο χτύπημα σε βάρος του Greek Freak, όταν αυτός ήταν πεσμένος στο έδαφος μετά από διεκδίκηση ριμπάουντ. Μια φάση που στοίχισε στον Γιάννη, την αποβολή του.

Ο Giannis έχασε μια ελεύθερη βολή και στη συνέχεια επιχείρησε να πάρει το ριμπάουντ. Το αρχικά καταλογισμένο τζάμπολ ανάμεσα στον Αντετοκούνμπο και τον Ροζίερ, διαφοροποιήθηκε σε επιθετικό φάουλ, το 6ο για τον σταρ των Μπακς, ο οποίος αποβλήθηκε.

Στη φάση αυτή μάλιστα, ο Αντετοκούνμπο εξοργίστηκε αφού θεώρησε λάθος, την απόφαση των διαιτητών και… παραλίγο να σκίσει την φανέλα απ’ τα νεύρα του!

Μια λεπτομέρεια όμως που δεν φάνηκε στην ζωντανή μετάδοση ανέβηκε στο twitter λίγο αργότερα και προκάλεσε την οργή των φιλάθλων των «Ελαφιών». Την ώρα που οι παίκτες είχαν πέσει στο έδαφος και είχαν γίνει ένα «κουβάρι», ο Τζέισον Τάτουμ, έδωσε μια ύπουλη κλωτσιά στον Γιάννη, χωρίς να πέσει στην αντίληψη των διαιτητών.

Δείτε την «βρώμικη» ενέργεια του Τάτουμ σε βάρος του Γιάννη:

https://twitter.com/Throwback_Sport/status/985606882059542531

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτό είναι το… ύπουλο χτύπημα που εξόργισε τον Αντετοκούνμπο! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.