Απίστευτα ξεσπάσματα στα γκολ του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στη Μαρμίτα! (vid)

Δείτε πώς βίωσαν στη Μαρμίτα τις εναλλαγές συναισθημάτων στο παιχνίδι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στην Τούμπα.

Δείτε πώς βίωσαν στη Μαρμίτα τις εναλλαγές συναισθημάτων στο παιχνίδι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στην Τούμπα. Ραπτόπουλος, Τρέγιας και Φρουρός.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-2, στην Τούμπα, το βράδυ της Κυριακής (23/4) με την εκπομπή Μαρμίτα να σχολιάζει με το δικό της «φωνακλάδικο» τρόπο το εντυπωσιακό ματς.

Όπως είδαμε η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς άνοιξε το σκορ στο 38′ με τον Μπερνάρ, με εκείνη του Ραζβάν Λουτσέσκου να ισοφαρίζει στο 85′ με τον Αουγκούστο και να φαίνεται οτι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο.

Εν τέλει οι πράσινοι πήραν το πολύτιμο «τρίποντο» χάρη στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Φώτης Ιωαννίδης στο 90+1′ με τον γνωστό οπαδό του Παναθηναϊκού «Φρουρό», σχεδόν να… γκρεμίζει το στούντιο!

«Λίγο πιο χαμηλά να ήτανε (σ.σ. η εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη) αντίο ζωή», είπε ο παρουσιαστής της Μαρμίτα Βασίλης Χατζηνάκος, με τον «Φρουρό», να λέει χαριτολογώντας: «Λίγο πιο χαμηλά άμα ήτανε αντίο στούντιο!», είπε με τους τον Χατζηνάκο και τους υπόλοιπους να σκάνε στα γέλια.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα με τις αντιδράσεις της «Μαρμίτα» στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

 

Exit mobile version