Καιρός: Ο Τάσος Αρνιακός μας φέρνει την… άνοιξη!

Σε αποδρομή βρίσκεται η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών τονίζει ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.

Καιρός: Σε αποδρομή βρίσκεται η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών τονίζει ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός. Αναλυτικά η πρόγνωση.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Καιρός: Με ισχυρούς βοριάδες και κρύο υποχωρεί σιγά σιγά η χειμωνιάτικη επέλαση. Ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός δίνει την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

«Πράγματι εξασθενούν τα φαινόμενα, παραμένει όμως το κρύο και οι ισχυροί βοριάδες οι οποίοι όμως και αυτοί από το βράδυ (σ.σ. της Δευτέρας 22/1 )» θα πέσουν στα 7 με 8 μποφόρ. Παρόμοιες καιρικές συνθήκες περιμένουμε και τις επόμενες ημέρες, με σταδιακή άνοδο του υδραργύρου σε λελογισμένες θερμοκρασίες, 13,14 βαθμούς Κελσίου και περαιτέρω εξασθένηση των ανέμων», είπε ο Τάσος Αρνιακός στο δελτίο καιρού.

Για την Τρίτη (23/1) οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ.

Ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στις περισσότερες περιοχές της βόρειας χώρας από -04 (μείον 4) έως 09 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -02 (μείον 2) έως 13 με 14 βαθμούς και στη νησιωτική Ελλάδα από 07 έως 15 βαθμούς, ενώ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάσει τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version