×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ατρόμητος: Δόθηκε διορία σε Κάναντι


    Αντώνης Τσιράκης

Ατρόμητος: Δόθηκε διορία σε Κάναντι


Ατρόμητος και Νταμίρ Κάναντι τα έχουν βρει στο… μιλητό από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά το θέμα είναι να γίνει η προφορική συμφωνία και πράξη.

Ο Αυστριακός αρέσκεται στα «ναι μεν, αλλά» και φαίνεται ότι προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο. Αυτό είναι που ενόχλησε κάποιους στο Περιστέρι και του έδωσαν διορία λίγων ημερών. Θα πρέπει μέσα στις επόμενες μέρες να απαντήσει, αλλιώς ο Ατρόμητος θα στραφεί αλλού.

Παραμένει η πρώτη επιλογή ο Νταμίρ Κάναντι. Τους ξέρει, τον ξέρουν στο Περιστέρι και δεν θα ήθελαν να πάνε σε άλλες λύσεις. Εάν χρειαστεί, όμως, θα το κάνουν.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε πως ο Σάββας Παντελίδης αποτελεί την πρώτη εναλλακτική. Ουδέποτε έφυγε από το μυαλό των «κυανόλευκων». Η διαφορά είναι πως αρχικά ήταν αρνητικός περιμένοντας κάτι από Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ. Αυτό δεν υπάρχει πια με αποτέλεσμα και εκείνος να το ξανασκέφτεται.

Να σημειωθεί και κάτι τελευταίο, ότι τις τελευταίες ώρες το όνομα του Παντελίδη έχει αρχίσει να ακούγεται έντονα και για την άλλη ομάδα της Super League 1 που βρίσκεται χωρίς προπονητή. Ο λόγος για την Ξάνθη. Το αν θα ενδιαφερόταν ο πρώην τεχνικός του Άρη για ένα τέτοιο project, όμως, μένει να φανεί…

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram