×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Απειλεί με αποχώρηση ο Απόλλωνας!


Sportime Team

Απειλεί με αποχώρηση ο Απόλλωνας!


«Επίθεση» στην Ομοσπονδία και τον ιδιοκτήτη του Προμηθέα, Ευάγγελό Λιόλιο, εξαπέλυσε ο Απόλλωνας Πατρών, με επιστολή του προς την ΕΟΚ.

Σε αυτήν κατηγορεί την Ομοσπονδία για την εμπλοκή της στη μεταγραφή του αθλητή της, Θανάση Μπαζίνα στην Προμηθέα και απειλεί με αποχώρηση από όλα τα πρωταθλήματα!

Διαβάστε την επιστολή:

«Κύριοι,

Η σχέση του Σωματείου μας με την Ομοσπονδία σας υπήρξε ανέκαθεν σχέση αμοιβαίας συνεργασίας και αλληλοβοήθειας στους κοινούς στόχους μας που δεν είναι άλλοι από την ανάπτυξη του αθλήματος, των αρχών της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού με τα άλλα Σωματεία που καλλιεργούν την καλαθοσφαίριση. Έχουμε δαπανήσει υπέρογκα χρηματικά ποσά στην ανάπτυξη των υποδομών μας και στην «παραγωγή» αθλητών και συμμετέχουμε ανελλιπώς στα πρωταθλήματα που διοργανώνετε.

Τα τελευταία έτη, λόγω αλλεπάλληλων διοικητικών ανακατατάξεων και αναδιαρθρώσεων, ο Σύλλογός μας διέρχεται μία – βραχεία – θεωρούμε κρίση από την οποία αγωνιζόμαστε να εξέλθουμε χωρίς παράλληλα να μειώσουμε το επίπεδο των αθλητικών στόχων μας και χωρίς να μεταβάλουμε τον τρόπο λειτουργίας του Σωματείου.

Παρόλα αυτά, στην κρίσιμη αυτή για το Σωματείο μας περίοδο, διαπιστώνουμε ότι δε σας έχουμε αρωγό ή υποστηρικτή, αλλά τουναντίον ΑΝΤΙΠΑΛΟ. Υπενθυμίζουμε σχετικά τη θέση της Ομοσπονδίας σας για τη νομιμότητα της ένστασης που υποβάλαμε κατά του παρανόμως συγχωνευθέντος Σωματείου του Χολαργού, θέση που μας στέρησε την άνοδο στην Α1 Κατηγορία με τεράστια οικονομική ζημία για το Σύλλογό μας.

Εσχάτως, βάλετε εκ νέου ΕΥΘΕΩΣ κατά του Συλλόγου μας με την αδικαιολόγητη εμπλοκή σας στη μεταγραφή του νεαρού καλαθοσφαιριστή μας, Αθανασίου Μπαζίνα. Μας διαμηνύσατε εν είδει διαμεσολαβητή αθλητικών συμβάσεων να εισπράξουμε την «αποζημίωση» που μας προσφέρει ο φίλος σας, κ. Λιόλιος, και να διευθετήσουμε έτσι αθόρυβα το πρόβλημα που έχει ανακύψει.

Δυστυχώς όμως, το πρόβλημα που έχει ανακύψει είναι βαθύτερο και αγγίζει το σκληρό πυρήνα της λειτουργίας του Συλλόγου μας, αφού με τη μεθόδευση της Επιτροπής Μεταγραφών της Ομοσπονδίας σας δίνετε την άδεια στον άνω κύριο να αποψιλώνει κατά βούληση το αθλητικό δυναμικό μας, το οποίο με κόπο, χρήμα και τεχνογνωσία έχει παράξει ο Σύλλογός μας. Δε γνωρίζετε ότι η διάγνωση του σπουδαίου λόγου μεταγραφής είναι αρμοδιότητα του αθλητικού δικαστή και όχι των υπαλλήλων σας; Δε γνωρίζετε ότι ο κανονισμός μεταγραφών έχει ισχύ έναντι όλων και ότι εσείς οφείλετε να τηρείτε ίσες αποστάσεις από όλα τα Σωματεία;

Οι άνω ενέργειές σας έχουν προκαλέσει την αποστροφή των μελών των Διοικήσεών μας, των μελών του Συλλόγου μας, των οικογενειών των αθλητών μας, των φιλάθλων της ομάδας μας και δυστυχώς μας οδηγούν σε ριζικές αποφάσεις. Τις προσεχείς ημέρες θα συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών μας με μόνο θέμα την αναστολή της λειτουργίας του Συλλόγου και της συμμετοχής σε όλα τα Πρωταθλήματα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις παράνομες συμπεριφορές της Ομοσπονδίας σας».

 

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras