×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Απίστευτη καταγγελία από τον μάνατζερ του Άκερ


Μαντώ Καψάλη

Απίστευτη καταγγελία από τον μάνατζερ του Άκερ


Ο νόμιμος εκπρόσωπος και μάνατζερ του Άλεξ Άκερ,  μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους τον απειλούν!

Ο Άλεξ Άκερ έχει δικαιωθεί από την FIBA και περιμένει τα δεδουλευμένα του από τον Απόλλωνα Πάτρας, ωστόσο οι Πατρινοί δεν δείχνουν να συγκινούνται από το BAN και την απαγόρευση μεταγραφών που έχουν δεχτεί.

Ο Γιώργος Ζαμπέλης, που εκπροσωπεί τον Άκερ τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει να συνεχίσει αυτή η παραπληροφόρηση για την υπόθεση του πελάτη του.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Ως νόμιμος εκπρόσωπος του Άλεξ Ακερ δεσμεύομαι ότι η επόμενη κίνηση μου θα είναι να δημοσιοποιήσω εκτός από τα πειστήρια της FIBA και τα απαράδεκτα σε βαθμό ποινικής δίωξης μηνύματα,που λαμβάνουμε το τελευταίο διάστημα τόσο εγώ όσο και ο πελάτης, φίλος και συνεργάτης μου.

Και τότε να δούμε ποιον θα κυνηγάει όλη η Πάτρα και δεν θα είναι αρκετά ούτε τα ψεύδη που διοχετεύονται στον τοπικό Τύπο και καθιστούν και τους έντιμους δημοσιογράφους θύματα παραπληροφόρησης, άρα τους εκθέτουν».

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ


Sportime News