ΑΕΚ BC

ΑΕΚ: Αποχώρησε υποβασταζόμενος ο Σλότερ

Η κακοδαιμονία της ΑΕΚ συνεχίζεται και η αυτή τη φορά το «θύμα» ήταν ο Μάρκους Σλότερ, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ συνεχίζει το παιχνίδι χωρίς τον Μάρκους Σλότερ, ο οποίος στην προσπάθεια του να αμυνθεί δεν πάτησε καλά και τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι. Ο Αμερικανός έδειχνε...

ΑΕΚ- Σλότερ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η κακοδαιμονία της ΑΕΚ συνεχίζεται και η αυτή τη φορά το «θύμα» ήταν ο Μάρκους Σλότερ, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ συνεχίζει το παιχνίδι χωρίς τον Μάρκους Σλότερ, ο οποίος στην προσπάθεια του να αμυνθεί δεν πάτησε καλά και τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι. Ο Αμερικανός έδειχνε να πονάει πολύ και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ του PAOK Sports Arena.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι δεν είναι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί όταν η ομάδα επιστρέψει στην Αθήνα εκεί όπου ο Σλότερ θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Θυμίζουμε πως η «Ένωση» αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την 17η αγωνιστική της Basket League με πέντε σημαντικές απουσίες και αυτές είναι των: Ματσίουλις, Γιάνκοβιτς, Ζήσης, Γκίκας και Μορέιρα.

 

Exit mobile version