ΑΕΚ- Τρεβίζο LIVE ΑΕΚ BC: Ανακοίνωση για κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα!

Ανησυχία στις τάξεις της ομάδας του μπάσκετ της ΑΕΚ μετά από ανίχνευση κρούσματος κορονοϊού.

ΑΕΚ BC: Λίγες ώρες μόνο μετά τον αγώνα με την Λάρισα στις τάξεις της ομάδας ανιχνεύθηκε στα καθιερωμένα τεστ θετικό κρούσμα κορονοϊού.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε το ντεμπούτο της το Σάββατο 9/10 στο καινούργιο της κλειστό γήπεδο στα Άνω Λιόσια. Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν 81 – 69 την ομάδα της Λάρισας με το κλίμα στην ομάδα του Στέφανου Δέδα να είναι πολύ καλό για τη συνέχεια.

Τα χαμόγελα πάγωσαν για λίγο όμως μετά την σημερινή ανακοίνωση της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της, σύμφωνα με την οποία υπήρξε θετικό τεστ σε παίκτη της ομάδας.

Το όνομα του παίκτη δεν έγινε γνωστό, ωστόσο αναμένεται να χάσει μερικές μέρες αγωνιστικής δράσης αλλά και προπόνησης παραμένοντας σε καραντίνα.

Στην ΑΕΚ πλέον η ανησυχία πρόκειται για το αν ο παίκτης έχεις κολλήσει και άλλα μέλη της ομάδας και έτσι υπάρξει διασπορά κορονοϊού στην ομάδα δημιουργώντας προβλήματα για τη συνέχεια.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι σε προγραμματισμένο έλεγχο ανίχνευσης για Covid-19, αθλητής της Ομάδας μας διεγνώσθη θετικός.

Η κατάστασή του θα παρακολουθείται από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας.

Οι λοιποί αθλητές/μέλη/στελέχη της ΑΕΚ BC πρόκειται να υποβληθούν άμεσα στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ.

Η oικογένεια της ΑΕΚ BC εύχεται στον ασθενούντα αθλητή της ταχεία ανάρρωση.»