ΑΕΚ BC

AEK: Υπογράφεται την Δευτέρα το μνημόνιο συνεργασίας για το νέο της σπίτι

Η ΑΕΚ ετοιμάζει το μπρελόκ για να βάλει εκεί τα κλειδιά για το νέο της σπίτι στα Λιόσια. Την Δευτέρα (22/6) στις 10:30 στο νέο κλειστό της ΑΕΚ θα συνυπογραφεί το «Μνημόνιο Συνεργασίας για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων», μεταξύ της ΓΓΑ, της ΚΑΕ ΑΕΚ, του Δήμου Φυλής, του ΣΕΦ και των Ομοσπονδιών...
AEK: Υπογράφεται την Δευτέρα το μνημόνιο συνεργασίας για το νέο της σπίτι

Η ΑΕΚ ετοιμάζει το μπρελόκ για να βάλει εκεί τα κλειδιά για το νέο της σπίτι στα Λιόσια. Την Δευτέρα (22/6) στις 10:30 στο νέο κλειστό της ΑΕΚ θα συνυπογραφεί το «Μνημόνιο Συνεργασίας για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων», μεταξύ της ΓΓΑ, της ΚΑΕ ΑΕΚ, του Δήμου Φυλής, του ΣΕΦ και των Ομοσπονδιών που κάνουν χρήση του.

Αυτό σημαίνει ότι η «Ένωση» θα πια μια μικρή ανάσα από το να πάρει τα κλειδιά. Αυτό θα γίνει και επίσημα 2-3 μέρες μετά, οπότε και θα υπογραφεί και το απαραίτητο μισθωτήριο και έτσι το πάλαι ποτέ «Σπίτι της Πάλης» θα είναι πια το νέο σπίτι της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Δημήτρης Μαυροειδής θα παραμείνει στην ΑΕΚ

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΓΓΑ για τη υπογραφή του ««Μνημόνιο Συνεργασίας για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων»:

«Τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου, στις 10:30 θα συνυπογραφεί το «Μνημόνιο Συνεργασίας για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων», μεταξύ της ΓΓΑ, της ΚΑΕ ΑΕΚ, του Δήμου Φυλής, του ΣΕΦ και των Ομοσπονδιών που κάνουν χρήση του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αρένα του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων («Σπίτι της Πάλης»).

Θα παρευρεθούν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, η διοίκηση του ΣΕΦ και εκπρόσωποι των Taekwondo, Πάλης, Τζούντο, Καράτε, Παγκρατίου, Ζίου Ζίτσου, Kick Boxing και ΓΣ Κουνγκ Φου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «AEK: Υπογράφεται την Δευτέρα το μνημόνιο συνεργασίας για το νέο της σπίτι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέφανος Σύριγγας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.