ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Ιουλίου: Αυτοί που πληρώνονται τη Δευτέρα (22/6)

Οι καταβολή για τις συντάξεις του Ιουλίου έχει ξεκινήσει, μιας και οι συνταξιούχοι που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9 είδαν από την Παρασκευή το απόγευμα (19/6) χρήματα στον λογαριασμό τους. Ειδικότερα οι συντάξεις Ιουλίου των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ), θα...
Συντάξεις Ιουλίου: Αυτοί που πληρώνονται τη Δευτέρα (22/6)

Οι καταβολή για τις συντάξεις του Ιουλίου έχει ξεκινήσει, μιας και οι συνταξιούχοι που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9 είδαν από την Παρασκευή το απόγευμα (19/6) χρήματα στον λογαριασμό τους.

Ειδικότερα οι συντάξεις Ιουλίου των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ), θα καταβληθούν:

Συντάξεις Ιουλίου 2020: Στις 22 Ιουνίου 2020, ημέρα Δευτέρα για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

– Στις 24 Ιουνίου 2020, ημέρα Τετάρτη για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Οι συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ), θα καταβληθούν στις 26 Ιουνίου 2020, ημέρα Παρασκευή.

Οι συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ θα καταβληθούν στις 29 Ιουνίου 2020, ημέρα Δευτέρα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις Ιουλίου: Αυτοί που πληρώνονται τη Δευτέρα (22/6)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.