ΑΕΚ BC

Μαγεία στο ΟΑΚΑ με 10.000 Ενωσίτες!

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, άκρως ΑΕΚτζήδικη και με τον κόσμο να είναι στο πόδι. Η ΑΕΚ υποδέχεται αυτή την ώρα την Στρασμπούργκ για τα προημιτελικά του champions league και ο κόσμος έχει δημιουργήσει ένα υπέροχο και μοναδικό σκηνικό
Μαγεία στο ΟΑΚΑ με 10.000 Ενωσίτες!

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, άκρως ΑΕΚτζήδικη και με τον κόσμο να είναι στο πόδι. Η ΑΕΚ υποδέχεται αυτή την ώρα την Στρασμπούργκ για τα προημιτελικά του champions league και ο κόσμος έχει δημιουργήσει ένα υπέροχο και μοναδικό σκηνικό.

Το κλειστό του ΟΑΚΑ ζει μοναδικές στιγμές με 10.000 Ενωσίτες να αποθεώνουν τους παίκτες της Βασίλισσας και να τους δίνουν τεράστια ώθηση για μία ακόμα νίκη. Το κυρίαρχο σύνθημα αφορά βέβαια στην κατάκτηση του κυπέλλου, με τον κόσμο να φωνάζει «ΑΕΚάρα φέρε μας το ευρωπαϊκό».

Ενθουσιασμένοι και οι παίκτες βλέποντας τις γεμάτες εξέδρες ενώ κατά την διάρκεια της προθέρμανσης πολλές φορές έδειχναν να …χαζεύουν τον κόσμο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαγεία στο ΟΑΚΑ με 10.000 Ενωσίτες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.