ΑΡΗΣ BC

Άρης: «Απαλλάχθηκε» από τον Γουίβερ – Αισιοδοξία για τα τέσσερα ban

Η FIBA αφαίρεσε και επίσημα το ban από την υπόθεση Γουίβερ με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι κοντά στην επίλυση και των υπόλοιπων.

Άρης: Η FIBA αφαίρεσε και επίσημα το ban από την υπόθεση Γουίβερ με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι κοντά στην επίλυση και των υπόλοιπων.
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άρης: Η FIBA αφαίρεσε και επίσημα το ban από την υπόθεση Γουίβερ με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι κοντά στην επίλυση και των υπόλοιπων.

Ο Άρης όπως έγινε γνωστό δεν έχει πλέον τον… πονοκέφαλο του ban, από την υπόθεση του Κάιλ Γουίβερ. Η FIBA το αφαίρεσε και επίσημα, από την λίστα της.

Πλέον μένουν ανοιχτές τέσσερις ακόμη υποθέσεις, με οφειλές με παλιούς καλαθοσφαιριστές των «Κιτρινόμαυρων».

Αυτές είναι των Καββαδά, Τζένκινς, Μαρμπλ και Σανικίτζε. Όπως σημειώνεται από την ΚΑΕ Άρης συνεχίζονται οι συζητήσεις με τις τέσσερις αυτές πλευρές για να υπάρξει λύση.

Γι’ αυτές εκφράζεται η αισιοδοξία πως σύντομα, θα μπορούν να ανακοινώσουν τις ευχάριστες εξελίξεις. Ώστε να μπορούν να ανακοινωθούν οι παίκτες με τους οποίους έχουν συμφωνήσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως επίσης και να συνεχιστεί η ενίσχυση και συμπλήρωση του ρόστερ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Παράλληλα στο επίκεντρο έχουν και το θέμα που προέκυψε με την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού. Η οποία δεν έδωσε άδεια συμμετοχής στην Basket League. Επειδή σύμφωνα με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, άργησε να καταβληθεί μία δόση προς τον Σπύρο Μούρτο..

Αποτέλεσμα αυτού, ήταν ο καλαθοσφαιριστής να κάνει καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ και να μην πάρει την σχετικά άδεια η ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προμηθέας: Και επίσημα επέστρεψε ο Γκίκας

Καντέρ: «Δεν με νοιάζει αν είναι το 9ο ή το 9000 ένταλμα, δεν τα παρατάω»

Φωτιά: Καίγεται το Κρυονέρι – Εκκενώνονται Μαλακάσα, Πολυδένδρι, Καπανδρίτι

Exit mobile version