ΑΡΗΣ BC

Άρης: «Δυσφορία» στην ΚΑΕ Τσαϊρέλη, Βεργινη και τον δικηγόρο τους

Εκνευρισμός επικρατεί στην ΚΑΕ Άρης σχετικά με τις υποθέσεις των Μιχάλη Τσαϊρέλη και Δημήτρη Βεργίνη στους οποίους οφείλονται χρήματα.
Άρης: «Δυσφορία» στην ΚΑΕ Τσαϊρέλη, Βεργινη και τον δικηγόρο τους

Εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης σχετικά με τις υποθέσεις των Μιχάλη Τσαϊρέλη και Δημήτρη Βεργίνη στους οποίους οφείλονται χρήματα.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την ΚΑΕ Άρης, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ο Δημήτρης Βεργίνης έχουν λάβει δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την ημέρα που αποχώρησαν από τον Άρη. Εκτός όμως των χρημάτων που τους οφείλονται και εισπράττουν, οι δύο καλαθοσφαιριστές διεκδικούν επιπλέον και τόκους και προσαυξήσεις. Παράλληλα φαίνεται πως επιδιώκουν στην κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ, κάτι που αν γίνει θα οδηγήσει τον «Αυτοκράτορα» σε διάλυση.

Παράλληλα οι άνθρωποι των «κίτρινων» είναι δυσαρεστημένοι για τον ρόλο, τις πράξεις και τις πρακτικές πολύ γνωστού Αρειανού δικηγόρου στην υπόθεση των διεκδικήσεων τόκων και προσαυξήσεων από τους Μιχάλη Τσαϊρέλη και Δημήτρη Βεργίνη έναντι της ΚΑΕ Άρης αλλά και η εμμονή του στο αίτημα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της εταιρείας, η οποία ισοδυναμεί με υποβιβασμό της ομάδας στη Β’ Εθνική.

Ο συγκεκριμένος νομικός είναι πολύ πιθανό να επηρεάζει τους δύο αθλητές, τους οποίους εκπροσωπεί και να είναι ο υποκινητής των ενεργειών τους, που έχουν ως στόχο να βλάψουν την ΚΑΕ Άρης.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ