ΑΡΗΣ BC

Άρης: Πανηγυρίζει για τον Αντετοκούνμπο και τον «δικό του» Πι Τζέι Τάκερ!

Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε περάσει από τον Άρη πριν από περίπου μια δεκαετία.

Ένας πρωταθλητής του NBA που είναι και «παιδί» του Άρη! Ο λόγος για τον Πι Τζέι Τάκερ ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πανηγύρισαν τον βαρύτιμο τίτλο!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ένας πρωταθλητής του NBA που είναι και «παιδί» του Άρη! Ο λόγος για τον Πι Τζέι Τάκερ ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πανηγύρισαν τον βαρύτιμο τίτλο!

Άρης: Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ηγέτη και MVP της σειράς των τελικών και πολύτιμο «εργαλείο» τον Τάκερ οι Μιλγουόκι Μπάκς στέφθηκαν πρωταθλητές NBA τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/7) για την Ελλάδα.

Η ΚΑΕ Άρης έστειλε τα δικά της συγχαρητήρια, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον 36χρονο Αμερικανό φόργουορντ ο οποίος φόρεσε την κίτρινη φανέλα τη σεζόν 2010-11 δείχνοντας πως διαθέτει ξεχωριστό ταλέντο.

«Από τον ΑΡΗ στην κορυφή του κόσμου. Ο P.J. Tucker, πρωταθλητής ΝΒΑ», έγραψαν για τον Πι Τζέι Τάκερ οι Θεσσαλονικείς, ενώ για τον Γιάννη αναφέρουν.

«Πολλές φορές οι πιο μεγάλες δυσκολίες «γεννούν» τα πιο όμορφα παραμύθια. Η Ελλάδα πανηγυρίζει και η υφήλιος υποκλίνεται. Γιάννη, «έγραψες» το πιο ωραίο σενάριο. Η κορυφή του μπασκετικού κόσμου, σου ανήκει».

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Αυτά είναι τα υπέρογκα πρόστιμα για τους εργοδότες που απασχολούν ανεμβολίαστους

Σακίλ Ο’Νιλ για Αντετοκούνμπο: «Υπάρχει πλέον μόνος ένας Superman και αυτός είσαι εσύ»

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τέλος εποχής για τους Σεβαστούς στον 3ο κύκλο

Exit mobile version