ΑΡΗΣ BC

Δεσμεύθηκε για εξηγήσεις ο Γουλιέλμος

«Πρώτα να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς», τόνισε ο νέος ιδιοκτήτης ΚΑΕ Άρης
Δεσμεύθηκε για εξηγήσεις ο Γουλιέλμος

Στη δέσμευση ότι στο άμεσο μέλλον θα δοθούν εξηγήσεις για όσα έχουν συμβεί στο μπασκετικό τμήμα του Άρη προέβη την Παρασκευή (23/3) ο Δημήτρης Γουλιέλμος.

Ο νέος ιδιοκτήτης της «κίτρινης» ΚΑΕ δίνει προτεραιότητα στην επάνοδο της ομάδας σε κανονικούς ρυθμούς εντός κι εκτός γηπέδων, όπως φανερώνει η προσωπική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά: «Απευθύνομαι στον κόσμο της ομάδας, την οποία έχω υπηρετήσει ως φίλαθλος όλα τα προηγούμενα χρόνια και πλέον θα συνεχίσω να το κάνω με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης.

Δεν είναι ώρα για λόγια. Είναι ώρα για πράξεις, διότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο η ομάδα μας υποφέρει και είναι κάτι που όλοι μας έχουμε αντιληφθεί.

Εδώ και κάποιες ημέρες προσπαθούμε να επαναφέρουμε την ΚΑΕ σε καθεστώς κανονικής λειτουργίας, να βελτιώσουμε την αγωνιστική της εικόνα όσο μπορούμε περισσότερο, να αναπληρώσουμε τα κενά και να δώσουμε όλη μας την ψυχή, ώστε να έρθουν οι νίκες που έχει η ομάδα μας ανάγκη.

Καθημερινά αυτή είναι η άμεση προτεραιότητά μου και όλων των ανθρώπων που παλεύουμε για τον ίδιο σκοπό.

Αντιλαμβάνομαι ότι θα πρέπει να εξηγηθούν πολλά πράγματα και δεσμεύομαι ότι αυτό θα συμβεί στο άμεσο μέλλον, αφού πρώτα καταφέρει η ομάδα να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, εντός κι εκτός γηπέδου και φυσικά υλοποιηθούν με σοβαρότητα και τιμιότητα όλα όσα πρέπει να γίνουν.

Μέχρι τότε είναι βέβαιο ότι η ομάδα θα συνεχίσει να απολαμβάνει την μοναδική στήριξή σας, αυτή που της παρείχατε την περασμένη Τετάρτη και αυτή που θα έχει και αύριο στον ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα με τον Προμηθέα.

Πιο πολύ από κάθε άλλη φορά ο Άρης μας χρειάζεται όλους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεσμεύθηκε για εξηγήσεις ο Γουλιέλμος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.