ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον Μαρινάκη

Η δικαστική έρευνα της Εισαγγελέα Πειραιά, Ειρήνης Τζίβα ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ανάμεσα στα πρόσωπα στα οποία θα ασκηθεί ποινική δίωξη είναι και εκείνο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι κατηγορίες είναι για κατοχή – διακίνηση – χρηματοδότηση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Παράλληλα αναμένεται να παραγγελθεί να διερευνηθούν πιθανά αδικήματα για...
Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον Μαρινάκη

Η δικαστική έρευνα της Εισαγγελέα Πειραιά, Ειρήνης Τζίβα ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ανάμεσα στα πρόσωπα στα οποία θα ασκηθεί ποινική δίωξη είναι και εκείνο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι κατηγορίες είναι για κατοχή – διακίνηση – χρηματοδότηση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Παράλληλα αναμένεται να παραγγελθεί να διερευνηθούν πιθανά αδικήματα για ξέπλυμα χρήματος και της λαθρεμπορίας καυσίμων.

Εκτός από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού στην ίδια λίστα βρίσκονται ακόμη ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Capital, Νίκος Συντιχάκης, ο δικηγόρος Βαγγέλης Μπαϊρακτάρης και ο ναυτασφαλιστής, Ηλίας Τσακίρης. και στους τέσσερις έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον Μαρινάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.