Ολυμπιακός: Τέσσερις ανανεώσεις στο μπάσκετ γυναικών

Την πετυχημένη ομάδα που έχει στο μπάσκετ γυναικών θέλει να διατηρήσει ο Ολυμπιακός, που έφτασε σε τέσσερις ανανεώσεις. Συγκεκριμένα, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την «ερυθρόλευκη» φανέλα η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου και Εβίνα Σταμάτη. Αναλυτικά οι δηλώσεις των κοριτσιών του Ολυμπιακού: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου «Είμαι πολύ ευχαριστημένη που ανανέωσα στην ομάδα...

Την πετυχημένη ομάδα που έχει στο μπάσκετ γυναικών θέλει να διατηρήσει ο Ολυμπιακός, που έφτασε σε τέσσερις ανανεώσεις.

Συγκεκριμένα, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την «ερυθρόλευκη» φανέλα η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου και Εβίνα Σταμάτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των κοριτσιών του Ολυμπιακού:

Άννα Νίκη Σταμολάμπρου

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη που ανανέωσα στην ομάδα του Ολυμπιακού για τρίτη χρονιά. Είναι μία ομάδα που θέτει πάντα υψηλούς στόχους. Ευχαριστώ την διοίκηση του Ολυμπιακού και ειδικότερα τον κύριο Λεριώτη, τους προπονητές και όλο το σταφ που πλαισιώνει την ομάδα για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει. Θέλω να βοηθήσω τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να συνεχίσει τις επιτυχίες. Ανυπομονώ να επιστρέψουμε στους αγώνες και να κάνουμε πάλι χαρούμενο τον κόσμο του Ολυμπιακού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός Γυναίκες: Παρέμεινε στο τιμόνι ο Παντελάκης

Αγγελική Νικολοπούλου

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια χρονιά θα είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Η ομάδα στοχεύει να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι χρέος όλων μας να συμβάλουμε σε αυτή  την προσπάθεια, τιμώντας έτσι τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας».

Άννα Σπυριδοπούλου

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που για ακόμα μια χρονιά θα είμαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε για μια ακόμη χρονιά να έρθουν τίτλοι στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή μου που με εμπιστεύτηκαν για ακόμα μια χρονιά».

Εβίνα Σταμάτη

«Είμαι χαρούμενη που ανανέωσα για 6η χρονιά και θα διεκδικήσω ξανά, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όλους τους στόχους. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να ολοκληρωθεί η χρονιά ομαλά , χωρίς τα προβλήματα της περσινής».