×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σπουδαίο τουρνουά γυναικών στο Μοσχάτο


    Sportime Team

Σπουδαίο τουρνουά γυναικών στο Μοσχάτο


Την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ενόψει της νέας σεζόν θα έχουν η Ελευθερία, το Σπόρτιγκ και οι Εσπερίδες. Κι αυτό γιατί η Ελευθερία διοργανώνει το διεθνές τουρνουά μπάσκετ «Bread Factory», στο Μοσχάτο.

Τις επόμενες τρεις μέρες η Α.Ο. Ελευθερία Μοσχάτου διοργανώνει στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Μοσχάτου το 1ο Διεθνές «Bread Factory» τουρνουά μπάσκετ γυναικών.

Σε αυτήν την μοναδική για την εποχή μας κίνηση η Α.Ο. Ελευθερία Μοσχάτου έχει καλέσει τρεις ιστορικές ομάδες: τον Γ.Σ. Εσπερίδες Καλλιθέας, τον Α.Ο. Σπόρτιγκ και την Ρωσική ομάδα Σπαρτάκ Μόσχας Προαστείων Βίτνογιε.

Ταυτοχρόνως επ’ ευκαιρίας αυτού του τουρνουά έχουν προσκληθεί δυο επίλεκτες ομάδες του ΟΣΕΚΑ για έναν αγώνα επίδειξης.

Η συνέντευξη Τύπου

Η διοργανώτρια ομάδα διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου όπου ο πρόεδρος της ομάδας, Κος Άρης Δημητρίου, ευχαρίστησε όλες της ομάδες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του. Επίσης ευχαρίστησε τους χορηγούς που βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα αυτό το τουρνουά. Τέλος ευχήθηκε ότι λάτρεις του αθλήματος θα δώσουν το παρόν στους αγώνες.

Μετά, τον λόγο έλαβαν, ο διεθνής μπασκετμπολίστας με αμαξίδιο Χρήστος Μαρτσάκης. Εκ μέρους της διοργανώτριας ομάδας ο προπονητής της Γαβρήλος Καλογερόπουλος και η αρχηγός της Μαρία Μίχου, εκ μέρους των Εσπερίδων ο προπονητής των Θωμάς Σκληρός και η αρχηγός Ζωή Κεχαγιά, εκ μέρους του Σπόρτιγκ ο χορηγός της ομάδας Βασίλης Γιαπαλάκης και εκ μέρους της Σπαρτάκ ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας και συμπατριώτης μας Στράτος Κωσταλάς.

Λες και ήταν συνεννοημένοι όλοι ευχαρίστησαν τους διοργανωτές, εξέφρασαν την σιγουριά τους για ένα επιτυχημένο τουρνουά και ευχήθηκαν όπως οι υπεύθυνοι θα αγκάλιαζαν με μεγαλύτερη θερμή το γυναικείο μπάσκετ και το μπάσκετ με αμαξίδιο.

Την εκδήλωση έκλεισε ο αντιπρόσωπος της «Bread Factory» Κώστας Πετρόπουλος που τόνισε την αγάπη της εταιρείας για τα σπορ αλλά και ταυτοχρόνως το κοινωνικό της χαρακτήρα. Δείγμα των ανωτέρω είναι η χορηγία της σε αυτό το τουρνουά όπου εκτός από την πρόσκληση της Σπαρτάκ που κουβαλάει στην πλάτη της 4 πρωταθλήματα Ευρώπης συμπεριέλαβε τον αγώνα επιδείξεις δυο επιλέκτων ομάδων του ΟΣΕΚΑ.

Τώρα αυτό που απομένει είμαι και οι φίλαθλοι να δείξουν την αγάπη τους για το άθλημα που μας έχει φέρει τόσες επιτυχίες και χαρές….

Στην αφίσα που κυκλοφορεί σε όλο το Μοσχάτο μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του τουρνουά

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportim


Τελευταία Νέα