STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αρης – Χολαργός 58-59: Εριξε τον «Αυτοκράτορα» στα τάρταρα!

Από τον Χολαργό στον Άρη, με αγάπη! Ο Ζερμέιν Λαβ (σ.σ.:το επώνυμό του μεταφράζεται σε αγάπη) φρόντισε και ο Αρης δεν πήρε την κατάληξη που αναζητούσε ούτε σε αυτή την αναμέτρηση  στο «Nick Galis Hall». Τι και αν ο Γιάννης Καστρίτης έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης; Τι και αν οι...
Αρης – Χολαργός 58-59: Εριξε τον «Αυτοκράτορα» στα τάρταρα!

Από τον Χολαργό στον Άρη, με αγάπη!

Ο Ζερμέιν Λαβ (σ.σ.:το επώνυμό του μεταφράζεται σε αγάπη) φρόντισε και ο Αρης δεν πήρε την κατάληξη που αναζητούσε ούτε σε αυτή την αναμέτρηση  στο «Nick Galis Hall».

Τι και αν ο Γιάννης Καστρίτης έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης;

Τι και αν οι «κίτρινοι» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με διαφορά 17 πόντων (31-14, 14’);

Σε εκείνο το σημείο ο Χολαργός αντέδρασε άμεσα. Με ένα σερί 8-0 μάζεψε τη διαφορά. Και δεν επέτρεψε στον Άρη να κάνει… πάρτι.

Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι. Με θέαμα μέτριο. Ελάχιστα καλάθια. Πολλές δυνατές μονομαχίες. Μπόλικα νεύρα.

Και τον (σοβαρό όπως δείχνει) τραυματισμό του Διονύση Σκουλίδα στο γόνατο. Ο διεθνής γκαρντ αποχώρησε υποβασταζόμενος και όλοι περιμένουν τη διάγνωση για το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Ζερμέιν Λαβ ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Στα τελευταία δευτερόλεπτα, το όνομά του ήταν σε όλες τις φάσεις.

Πρώτα έκανε το απίστευτο λάθος. Μία κάκιστη πάσα, η οποία κατέληξε στα χέρια του προπονητή του Άρη, Γιάννη Καστρίτη!

Στην αμέσως επόμενη φάση έκλεψε τη μπάλα, από τη λάθος πάσα του Λάκι Τζόουνς και τελείωσε τη φάση στον αιφνιδιασμό (57-56 για τον Χολαργό).

Ο Μποχωρίδης πήρε το φάουλ και ευστόχησε στις δύο βολές. Νέο προβάδισμα για τον Άρη (58-57).

Η εντολή του Άρη Λυκογιάννη ανέφερε πως η μπάλα πρέπει να πάει στα χέρια του Λαβ. Αυτός προσπάθησε να γίνει ήρωας. Όταν διαπίστωσε ότι δεν είχε χώρο για σουτ, πάσαρε. Ετοιμο καλάθι στον Αγκμπελέσε και 59-58!

Ο Βεργίνης επιχείρησε το σουτ που θα έδινε τη νίκη, αλλά αστόχησε.

Το φινάλε βρήκε τους φίλους του Άρη να αποδοκιμάζουν τους παίκτες. Με τους «κίτρινους» να αποτυγχάνουν να νικήσουν για ακόμη μία φορά στην έδρα τους για τη φετινή σεζόν της Basket League!

Τα δεκάλεπτα: 22-10, 36-27, 44-42, 58-59.

ΑΡΗΣ (Γ.Καστρίτης): Φλιώνης 5 (1), Μποχωρίδης 4 (4 ασίστ), ΜακΓκί 10 (6 ριμπ.), Μπελ 14 (2), Χάρις, Σλαφτσάκης 8 (1), Βεργίνης 8 (2), Τζόους 4, Νταλό 2, Κάιζερ 3.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Α.Λυκογιάννης): Κώττας 2, Φιτζπάτρικ 5 (1), Γιάνκοβιτς 6 (5 ριμπάουντ, 4 ασίστ) Τάλτον 7 (2), Χόκινς 7 (1), Καμπερίδης, Σπυριδωνίδης 5 (1), Σκουλίδας 3 (1), Οκερέαφορ, Αγκμπελέσε 10 (8 ριμπ., 3 κοψ.), Λοβ 14 (1 τρίπ., 5 ριμπ., 4 ασίστ).

Ήφαιστος – Κύμη 81-74: Το 5χ5 στο απόρθητο κάστρο του

Λαύριο – Προμηθέας 73-85: Δια πυρός και… Λαυρίου οι Πατρινοί

Κολοσσός – Ρέθυμνο 74-63: Ξέσπασε και ανάσανε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρης – Χολαργός 58-59: Εριξε τον «Αυτοκράτορα» στα τάρταρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.