STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η ΑΕΚ πήρε την 5η θέση, στα πλέι οφ με ΠΑΟΚ

Το σενάριο ήταν απλό. Η νίκη θα έστελνε την ΑΕΚ στην 5η θέση της βαθμολογίας. Την ψηλότερη που θα μπορούσε να κατακτήσει η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα. Σάκοτα: «Είναι αργά για να γίνει μεταγραφή» Η «Βασίλισσα» συνάντησε σθεναρή αντίσταση από την Κύμη (82-76), η οποία επίσης αναζητούσε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει τον πλέι οφ....
Η ΑΕΚ πήρε την 5η θέση, στα πλέι οφ με ΠΑΟΚ

Το σενάριο ήταν απλό. Η νίκη θα έστελνε την ΑΕΚ στην 5η θέση της βαθμολογίας. Την ψηλότερη που θα μπορούσε να κατακτήσει η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα.

Σάκοτα: «Είναι αργά για να γίνει μεταγραφή»

Η «Βασίλισσα» συνάντησε σθεναρή αντίσταση από την Κύμη (82-76), η οποία επίσης αναζητούσε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει τον πλέι οφ.

Η αλήθεια είναι πως η 5η θέση δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ έχει μπροστά της εύκολο δρόμο. Πρώτος αντίπαλος, με μειονέκτημα έδρας, θα είναι ο ΠΑΟΚ. Και από εκεί, εφόσον η ΑΕΚ προκριθεί θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – Κολοσσός.

Το άδειο ΟΑΚΑ

Όπως και να έχει, υπάρχει χρόνος γι’ αυτή την κουβέντα. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο. Εκεί η ΑΕΚ επικράτησε με 24-15 και ξέφυγε με 9 πόντους. Με την έναρξη της 4ης περιόδου η διαφορά πήγε στους 12 πόντους χάρη σε τρίποντο του Μάικ Γκριν (67-55) και μέχρι το τέλος η ΑΕΚ διατήρησε την απόσταση της από την Κύμη.

Πολυτιμότερος της νικήτριας ο Μάνι Χάρις με 16 πόντους (5/11 σουτ), 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 5 λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 40-40, 64-55, 82-76.

ΑΕΚ (Ντρ.Σάκοτα): Τζέιμς 6, Γκριν 10 (2), Χάρις 16 (2/3 τριπ., 11 ριμπ., 5 ασίστ), Λαρεντζάκης 16 (4), Χάντερ, Πάντερ 11 (1), Ξανθόπουλος  5, Σάκοτα 6 (1), Βασιλόπουλος, Μαυροειδής 2, Καββαδάς 10.

ΚΥΜΗ (Γ.Καστρίτης): Μανωλόπουλος 7 (1), Τσαγκαράκης 5 (1), Τζόουνς 8, ΜακΓκί 6, ΜακΦάντεν 13 (4), Γλυνιαδάκης 6, Βίλχελμσον, Κίσερ 12, Μπάρλος 4, Σμιθ 15 (5 ριμπ., 6 ασίστ).

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΑΕΚ πήρε την 5η θέση, στα πλέι οφ με ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.