STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λάρισα – Κολοσσός Ρόδου 67-70: Φιλική νίκη για τους νησιώτες

Λάρισα- Κολοσσός Ρόδου 67-70: Η Λάρισα στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Basket League ηττήθηκε σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα από τον Κολοσσό Ρόδου. Αναλυτικά η ενημέρωση από την θεσσαλική ομάδα: « Το πρώτο φιλικό της Λάρισας BC Το πρώτο της φιλικό έδωσε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης η...

Λάρισα
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Λάρισα- Κολοσσός Ρόδου 67-70: Η Λάρισα στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Basket League ηττήθηκε σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα από τον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την θεσσαλική ομάδα:

« Το πρώτο φιλικό της Λάρισας BC

Το πρώτο της φιλικό έδωσε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης η ομάδα μας αντιμετωπίζοντας τον Κολοσσό Ρόδου.

Οι δύο προπονητές κ.κ. Φραγκιάς και Λυκογιάννης είχαν την ευκαιρία να δουν αγωνιζόμενους όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους καθώς και σχήματα για τη νέα αγωνιστική χρονιά, βγάζοντας καλά συμπεράσματα για την προετοιμασία τους.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες που παίρνουν μέρος στην προετοιμασία εκτός του Ρέινολντς που έφτασε στη χώρα μας μόλις χθες το βράδυ, αλλά έδωσε το παρών στο κλειστό της Νεάπολης, με τον Βασίλη Φραγκιά να δείχνει σημάδια ικανοποίησης για το επίπεδο που βρίσκονται οι παίκτες του.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 37-36, 52-48, 67-70»

Exit mobile version