STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ενοχλήσεις στη μέση ο Παπαπέτρου

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την ΑΕΚ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων σε φιλική αναμέτρηση, στην οποία κρατήθηκε σκορ, αλλά δεν έγινε γνωστό.

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την ΑΕΚ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων σε φιλική αναμέτρηση, στην οποία κρατήθηκε σκορ, αλλά δεν έγινε γνωστό.

Οι δύο ομάδες ήθελαν να διατηρήσουν τον αγωνιστικό ρυθμό τους, αφού η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

Για την ομάδα του Ρικ Πίτίνο δεν αγωνίστηκε ο Ιαν Βουγιούκας, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ για τον ίδιο λόγο ο Ιωάννης Παπαπέτρου εγκατέλειψε την αναμέτρηση στο τρίτο δεκάλεπτο. Οι πρώτες ενδείξεις για την κατάσταση του «Παπ» δεν αναφέρουν κάτι σοβαρό.

Πολλά σχήματα και διάφορα συστήματα δοκίμασαν και οι δύο προπονητές, θέλοντας να προετοιμάσουν τις ομάδες τους για την post season.

Από την ΑΕΚ απουσίασαν οι τραυματίες Γιόνας Ματσιούλις και Βασίλης Καββαδάς, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο έφηβος Στέργιος Πράπας.

Exit mobile version