ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Xολαργός: Ισχυρό προβάδισμα Κολοσσού για τη θέση του

O Xολαργός αποφασίζει άμεσα ποια ομάδα θα λάβει το ΑΦΜ του και κατά συνέπεια μία θέση στην Basket League της επόμενης σεζόν!
Xολαργός: Ισχυρό προβάδισμα Κολοσσού για τη θέση του

O Xολαργός αποφασίζει άμεσα ποια ομάδα θα λάβει το ΑΦΜ του και κατά συνέπεια μία θέση στην Basket League της επόμενης σεζόν!

Εδώ και αρκετές ημέρες η ομάδα των Βορειών Προαστίων είχε καταστήσει σαφές πως δεν θα συνεχίσει στη μεγάλη κατηγορία. Και πως όποια ομάδα επιθυμεί, μπορεί να αποκτήσει τη θέση.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Χολαργού, στην επίσημη ιστοσελίδα του, οι επαφές με τους ενδιαφερόμενους ολοκληρώθηκαν και κατόπιν θα παρθεί η απόφαση.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Χολαργός:

«Η ΚΑΕ Χολαργός ολοκλήρωσε τις επαφές με τις ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται για να πάρουν την θέση της στην Betshop Basket League.

Την Δευτέρα (1 Ιουλίου) το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ θα συνεδριάσει, προκειμένου να αποφασίσει σε ποια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες θα παραχωρήσει την θέση της».

Πάμε τώρα στα χειροπιαστά δεδομένα. Οι ομάδες που μίλησαν με τον Χολαργό είναι το Λαύριο (που επιχείρησε να πάρει νωρίτερα το ΑΦΜ της Κύμης χωρίς επιτυχία), ο Κολοσσός Ρόδου και ο Ερμής Αγιάς. Δηλαδή οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν φέτος και δεν ωφελήθηκαν από την αναδιάρθρωση που αποφασίστηκε, αλλά δεν επικυρώθηκε.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως τούτη τη στιγμή ισχυρό προβάδισμα έχει η ομάδα της Ρόδου.

Η απόφαση αναμένεται τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Xολαργός: Ισχυρό προβάδισμα Κολοσσού για τη θέση του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.