ΜΠΑΣΚΕΤ

Έχουν δουλειά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Πολλές οι φιλικές αναμετρήσεις την Παρασκευή (23/9) και μάλιστα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τους δύο «αιώνιους» που έχουν τουρνουά

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν δυνατά τεστ προετοιμασίας την Παρασκευή (23/9) και το Σάββατο (24/9) και μάλιστα με τηλεοπτική μετάδοση.
Συντάκτης: Γιώργος Νικολαΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν δυνατά τεστ προετοιμασίας την Παρασκευή (23/9) και το Σάββατο (24/9) και μάλιστα με τηλεοπτική μετάδοση.

Βεβαίως ξεχωρίζει η αναμέτρηση που έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην δις πρωταθλήτρια της Euroleague, Εφές στο ΟΑΚΑ  (21:00) στο πλαίσιο του 4ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Ουσιαστικά πρόκειται για το πιο δυνατό τεστ του Παναθηναϊκού και μάλιστα μπροστά στο κοινό του, με τις νέες εμφανίσεις της ομάδας και λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Ματέους Πονίτκα.

Νωρίτερα (18:00) η Μακάμπι Τελ Αβίβ (που φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει απ’ αυτό το τουρνουά λόγω της στενής σχέσης του Σιμόν Μιζράχι με τον Παύλο Γιαννακόπουλο) θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο.

Από τα ονόματα των ομάδων γίνεται σαφές ότι πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τουρνουά που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου και φυσικά διεξάγεται στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Παναθηναϊκού. Θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην Κύπρο όπως και το Περιστέρι αφού γίνεται τζάμπολ στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης». Πάντως η πρώτη «σύγκρουση» ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον Βασίλη Σπανούλη δε θα γίνει επί κυπριακού εδάφους αφού δεν το προβλέπει το πρόγραμμα.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο (πρόκειται για τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα).

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Παρασκευή 23/9

18:00 Περιστέρι – Ερυθρός Αστέρας

20:30 Ολυμπιακός – Χάποελ Χολόν

Σάββατο 24/9

18:00 Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας

20;30 Περιστέρι – Χάποελ Χολόν

Θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmotesport4

Η ΑΕΚ, τέλος, θα μεταβεί στην Ιταλία όπου θα λάβει μέρος σε δυνατό τουρνουά και θα αντιμετωπίσει την Βερόνα. Στον άλλο αγώνα η Μπάγερν Μονάχου θα παίξει με την Πέζαρο κι αναλόγως των αποτελεσμάτων θα σχηματιστούν τα ζευγάρια της τελευταίας ημέρας.

Το πρόγραμμα

Σάββατο (24/9)

19:00: ΑΕΚ- Βερόνα

21:30: Μπάγερν Μονάχου- Πέζαρο

Κυριακή (25/9)

18:30: Μικρός Τελικός

21:00: Τελικός

Exit mobile version